ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 11.6.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών η βασική ύποπτη και σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής υπάρχει ήδη απόσπαση ομολογίας της. Εκπληξη αποτελεί το προφίλ της, καθώς πρόκειται για γυναίκα καλού μορφωτικού επιπέδου, με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με περιορισμένες έως μηδενικές επαφές με το θύμα της! Οι πληροφορίες μιλούν για "εμμονή" της βασικής ύποπτης με την 34χρονη Ιωάννα, καθώς θεώρησε πως στάθηκε εμπόδιο στη σχέση με τον πρώην φίλο της, ο οποίος είχε κάνει κάποια στιγμή αίτημα φιλίας στο θύμα. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής ο πατέρας του Καπετάνιου της Κοιλάδας, απαντά στους ισχυρισμούς της νύφης του κατά την απολογία της Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ναυπλίου πως είναι αθώα για τη δολοφονία του συζύγου της. "Αυτή είναι, αυτή το έκανε, θέλω να πάει δυο φορές, τρεις φορές ισόβια...Με τον άντρα της δεν τα είχανε ποτέ καλά, τσακωνόντουσαν". Δίνει τη δική του εκδοχή για το όπλο του εγκλήματος, που όπως λέει χαρακτηριστικά ήταν ένα όπλο με το οποίο "παίζανε όσοι ήταν στο σπίτι" του αδερφικού φίλου του Καπετάνιου και στην αυλή του οποίου βρέθηκε νεκρός. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

 

Η αδερφή του Καπετάνιου της Κοιλάδας μιλά αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής και σχολιάζει όσα κατέθεσε στην απολογία της η χήρα του Καπετάνιου, που κατηγορείται για τη δολοφονία του. "Εμείς την αγκαλιάσαμε, την αγαπήσαμε αλλά αυτή δε μας ήθελε ποτέ... Και τον αδερφό μου τον ήθελε όσο είχε χρήματα. Μετά άρχισαν τα προβλήματα".

 

Τί ανέφερε στην απολογία της η χήρα του Καπετάνιου της Κοιλάδας, που έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για τη δολοφονία του συζύγου της. Η αναφορά της σε "κατασκευασμένη ομολογία" της και τί απάντησε για το DNA της που βρέθηκε στα νύχια του Καπετάνου. Πώς περιγράφει τη σχέση τους και γιατί η ίδια δεν παρενέβαινε στην προσωπική του ζωή, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά δεν της είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Πώς αντιδρά στις πληροφορίες για την εξωσυζυγική σχέση που φαίνεται ότι ο ίδιος διατηρούσε και πώς δικαιολογεί τις αντιφάσεις της.

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 23χρονος κατηγορούμενος για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο με συγκατηγορούμενο τον αλβανικής καταγωγής καταδικασθέντα για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Οι ισχυρισμοί του για πλήρη συναίνεση της 19χρονης στην ερωτική συνεύρεσή της με τους δύο κατηγορούμενους και το "ξύλο" που επικαλείται πως έφαγε με αποτέλεσμα να δηλώσει ψευδείς πληροφορίες στην αρχική κατάθεσή του.

#StarAlithies #StarChannelTV #star


BRdI4IX8-7Y