ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 10.2.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

77 ημέρες χωρίς κανένα ίχνος ζωής του Νικόλα. Εντός των επόμενων 24ωρων θα "μιλήσει" ο υπολογιστής του 20χρονου ιπτάμενου φροντιστή, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Όλα τα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την εξαφάνιση - θρίλερ. Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της η μητέρα του 20χρονου. Κοντά μας έρχονται ο πατέρας του και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Συνεχίζεται με αποκαλυπτικές καταθέσεις η δίκη για τη δολοφονία του Νίκου Μέντζου. Στο εδώλιο κάθεται η χήρα του 48χρονου δασκάλου από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του. Απευθείας σύνδεση.

Θρίλερ σε εξέλιξη. 41χρονος από την Κάλυμνο εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής. Εγκληματική ενέργεια βλέπει πίσω από την εξαφάνισή του η οικογένεια του Καλύμνιου αγνοούμενου. Όλες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Μαζί μας η Γεωργία, μια μανούλα που βίωσε την απώλεια όταν ο καρκίνος "χτύπησε" την 3χρονη κόρη της, τη Μάγδα. Το κοριτσάκι πάλεψε για ενάμιση χρόνο με όλες τις δυνάμεις του σε μια άνιση μάχη και "έφυγε" νωρίς. Η Γεωργία στη μνήμη της βοηθά άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ μας ενημερώνει για τις σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Κονγκό. Καθοριστικά τα γεγονότα που εκτιμάται πως θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα. Οι συμπληρωματικές εξηγήσεις που θα κληθεί να δώσει σήμερα ο πατέρας της Βαλεντίν. Τα τηλέφωνα "χωρίς ταυτότητα" με τα οποία επικοινώνησε μετά την εξαφάνισή της και η δική του εξήγηση για αυτές τις επαφές. Η επιμονή της συντρόφου του να δοθεί το παιδί "κάπου αλλού, ώστε να έχει μια καλύτερη ζωή". Οι φόβοι του ότι με πλάγιο τρόπο κάποιοι "πήραν" τη Βαλεντίν. Αποκλειστικές πληροφορίες στο ρεπορτάζ.

Το έργο του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο" μέσα από αδιάσειστα στοιχεία και αριθμούς. Αγκάλιασε κι εσύ την προσπάθεια, ας γίνουμε όλοι κοινωνοί αυτής της Αγκαλιάς. Στείλτε το μήνυμα σας στο 19059 γράφοντας τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ . Η χρέωση για κάθε SMS ανέρχεται στο 1,24€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η Μιμή Ντενίση, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ντορέτα Παπαδημητρίου μας καλούν να στηρίξουμε κι εμείς τη μεγάλη προσπάθεια για την ΕΛΠΙΔΑ. Τα παιδιά είναι πάνω από δόξα και χρήματα, τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου. Στείλτε το μήνυμα σας στο 19059 γράφοντας τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ .Η χρέωση για κάθε SMS ανέρχεται στο 1,24€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Για πληροφορίες και οικονομικές προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε με τα www.elpida.org και 210-7700009.

n5u9_wtEDcI