PRESS ROOM

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Ισολογισμοί – Προσκλήσεις
26/2/2021

THE LEGO BATMAN MOVIE, σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Παιδική ταινία, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στο Γκόθαμ Σίτι και αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του δαιμόνιου Τζόκερ, θα πρέπει να σκεφθεί πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει το στιλ του μοναχικού εκδικητή και να μάθει να συνεργάζεται με άλλους…

  • Ακούγονται οι φωνές των: Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, Φάνη Μουρατίδη, Ιωάννα Πηλιχού, Χρήστου Σιμαρδάνη
  • Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη έκδοση της ταινίας ακούγονται οι φωνές των βραβευμένων: Γουίλ Αρνέτ, Μάικλ Σέρα, Ροζάριο Ντόσον, Ρέιφ Φάινς, Ζακ Γαλιφιανάκης

***Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

26/2/2021

STARS SYSTEM - Σάββατο 27.2.2021

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 13:00, στο «Stars System» μαθαίνουμε πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα αλλά και πού βρίσκεται η τύχη στο προσωπικό μας ωροσκόπιο.
 
Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή της Πανσελήνου του Φεβρουαρίου στον άξονα της Παρθένου - Ιχθύων, η οποία δεν θα είναι τόσο δύσκολη, μολονότι δείχνει την ανάγκη τακτοποίησης εκκρεμοτήτων.

Η Πανσέληνος σχηματίζει και μια θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό, που φέρνει ουρανοκατέβατες λύσεις σε θέματα, που έχουν προκύψει και μας απασχολούν.
 
Αφιέρωμα στον ευεργέτη πλανήτη της αστρολογίας, τον Δία!

Βρείτε σε ποιον οίκο είναι ο Δίας στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, μπαίνοντας εδώ και θα ακούσετε την ανάλυση στο «Stars System».

26/2/2021

MasterChef 5 - Παρασκευή 26.2.2021

Δείτε  την Παρασκευή 26/2 στις 21:00 στο 22ο Επεισόδιο του MasterChef 5

Παρά το γεγονός ότι στην ομαδική δοκιμασία και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να λειτουργήσουν ώστε να εξυπηρετήσουν έναν ανώτερο σκοπό, κάποιοι πάλι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους.

Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να γελάσουν αλλά και να φιλοσοφήσουν, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον καλεσμένο του κ. Μιράν, τον οποίο «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις, απολαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες αλλαντικών.  

Την ίδια ώρα στην κουζίνα του MasterChef 5, τα μέλη της χαμένης ομάδας βρίσκονται αντιμέτωπα με τις συνέπειες από τη συντριπτική τους ήττα, καθώς η διαφορά στη βαθμολογία, σε σχέση με τη νικήτρια ομάδα, είναι αρκετά μεγάλη.

26/2/2021

DAMASCUS COVER, σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Κατασκοπευτικό θρίλερ, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 23:45 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Ο κατάσκοπος της Μοσάντ, Άρι, αναλαμβάνει να φυγαδεύσει από τη Δαμασκό έναν επιστήμονα χημικών όπλων μαζί με την οικογένειά του.

Όμως η αποστολή θα αποτύχει και ο Άρι θα αναγκαστεί να εισχωρήσει σε μια μυστική οργάνωση.

Συνειδητοποιώντας ότι απλά αποτελεί ένα πιόνι σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο, από ότι μπορούσε να φανταστεί, ο Άρι ξέρει πλέον ότι η επιβίωση είναι η μόνη επιλογή…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνιελ Ζέλικ Μπερκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Ολίβια Θέρλμπι, Ίγκαρ Ναόρ, Τζον Χαρτ, Άκι Αβνί

25/2/2021

DEADPOOL 2, σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Περιπέτεια φαντασίας, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 22:15 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης από το μέλλον έρχεται και ζητά εκδίκηση, ο αντισυμβατικός υπερήρωας Deadpool οργανώνει μια ομάδα μεταλλαγμένων, με ασυνήθιστες υπερδυνάμεις, για να τον αντιμετωπίσει και αναθεωρεί τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Λιτς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ράιαν Ρέινολντς, Τζος Μπρόλιν, Μορένα Μπακαρίν,  Μπριάνα Χίλντεμπραντ

Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις STAR IFRS 31-12-2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ

ΑΡ ΓΕΜΗ 000597401000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤ ΓΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

ΑΡ ΓΕΜΗ 000597401000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΣ 01072019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ 31/12/2019

ΑΡ ΓΕΜΗ 000597401000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΣ 02/07/2020

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ 2019