PRESS ROOM

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Ισολογισμοί – Προσκλήσεις
17/1/2019

BLACKHAT, σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Κατασκοπευτική περιπέτεια, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 22:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Ένας από τους καλύτερους χάκερ του κόσμου, ο Νικ Χάθαγουεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή 15 ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, δέχεται μια πρόταση, να απελευθερωθεί προσωρινά υπό τον όρο να συνεργαστεί με την αμερικανική κυβέρνηση και να εξαρθρώσει ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος, που απειλεί με όλεθρο Αμερικανούς, Κινέζους και κατ' επέκταση τον κόσμο ολόκληρο.

Ο Χάθαγουεϊ  συμφωνεί να βοηθήσει με αντάλλαγμα να μειωθεί η ποινή του και σύντομα ανακαλύπτει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αρχικά νόμιζε…

17/1/2019

ELIF - Περιλήψεις επεισοδίων για 4 - 8.2.2019

Περιλήψεις επεισοδίων για την εβδομάδα 4 - 8.2.2019

Επεισόδια 265-269 του 2ου Κύκλου

*Σημ.: Η αρίθμηση των επεισοδίων του 2ου κύκλου της σειράς «Elif» συνεχίζει την αρίθμηση του 1ου κύκλου, που ολοκληρώθηκε στο επεισόδιο 183.

16/1/2019

Η ΔΙΑΣΩΣΗ (THE MARTIAN), σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας , την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 22:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουότνι θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα.

Αλλά ο Γουότνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη...

16/1/2019

Stars System - Σάββατο 19.1.2019

Στο 2ο επεισόδιο της εκπομπής «Stars System», η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου μας προετοιμάζει για την επιρροή, που θα φέρει στους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου το «Ματωμένο Φεγγάρι του Λύκου».

Η ολική σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που θα φέρει αλλαγές, ανατροπές αλλά και ευκαιρίες σε πολλούς.

Η Άση Μπήλιου αναλύει διεξοδικά ποια είναι τα ζώδια, που επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά από την έκλειψη και σε ποιους τομείς της καθημερινότητας θα πρέπει να προσέξουν.

15/1/2019

MasterChef 3 - Πρεμιέρα - Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 21:00 (Κάθε Δευτέρα και Τρίτη)

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν!

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα  κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef 3 θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης.

Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις STAR IFRS 31-12-2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ

ΑΡ ΓΕΜΗ 000597401000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤ ΓΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ