Δελτία Τύπου

Cash or Trash - Παρασκευή 14.3.2025

14/03/2025

Cash or Trash - Παρασκευή 14.3.2025

Σήμερα, Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Η βρετανικής καταγωγής Κάθριν ζει χρόνια στη Θεσσαλονίκη και έρχεται στο Cash or Trash με ένα αντικείμενο που κληρονόμησε από τη μουσικό γιαγιά της.

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο Cash or Trash ένα έργο τέχνης, με τρισδιάστατη ζωγραφική αισθητική, του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Παύλου Σάμιου.

Το αντικείμενο, που φέρνει ο Βασίλης στο Cash or Trash είναι μικρό, φορητό, ντιζαϊνάτο και διαχρονικό!

Stars System - Σάββατο 15.3.2025

14/03/2025

Stars System - Σάββατο 15.3.2025

Κάθε Σάββατο, στις 13:00
 
Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του μυστηρίου, της εξιδανίκευσης, του ρομαντισμού, αλλά και της σύγχυσης, αλλάζει ζώδιο και η Άση Μπήλιου θα μας αναλύσει το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 13:00 στο Stars System πώς θα μας επηρεάσει από τη νέα του θέση στον Κριό τα επόμενα 14 χρόνια! Το ίδιο ζώδιο θα επισκεφτεί και ο Ήλιος, που θα ξυπνήσει τη διάθεση μας και θα μας κάνει πιο ενεργητικούς.

Ο Ποσειδώνας προχωρά στις 30/03 στο ζώδιο του Κριού, μετά από σχεδόν 13 χρόνια που βρισκόταν στους Ιχθύς.

Ο Ποσειδώνας στον Κριό είναι ο πνευματικός πολεμιστής και ο ήρωας που μάχεται για έναν ανώτερο σκοπό, αλλά ταυτόχρονα φέρνει σύγχυση και εξιδανικεύσεις προσώπων που μπορεί να μας εκμεταλλευτούν, οδηγώντας μας σε αδιέξοδα.

Αυτά και άλλα πολλά στο Stars System, το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 13:00!

MasterChef 2025 - Πέμπτη 13.3.2025

13/03/2025

MasterChef 2025 - Πέμπτη 13.3.2025

Απόψε, Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή

Απόψε, Πέμπτη 13 Μαρτίου, η Ομαδική Δοκιμασία θα λάβει μέρος σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία, έξω από την κουζίνα του MasterChef 2025. Το μαγειρικό ζητούμενο είναι τρία vegetarian πιάτα με τρία διαφορετικά υλικά, που θα πρέπει να πρωταγωνιστούν στα πιάτα των διαγωνιζόμενων.

Καλεσμένος είναι ο chef Πέτρος Δήμας, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin. Ένας chef που η μαγειρική του φιλοσοφία εστιάζει στην επιλογή της πρώτης ύλης, τη βιωσιμότητα και τη βαθιά σύνδεση με τη φύση, που συνδυάζει την ουσία των ελληνικών γεύσεων.

Ποια μπριγάδα θα παρουσιάσει τα καλύτερα πιάτα και ποιοι θα είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;