Δελτία Τύπου
01/03/2023
Τροχός της Τύχης - Πρώτος και τον Φέβρουαριο
Όσες φορές και να γυρίσει ο «Τροχός της Τύχης» θα δείχνει πάντα πρωτιά!
Το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη και μαζί του τη Νατάσα Κουβελά, καθημερινά γυρίζει και χαρίζει χαρά, γέλιο, ατάκες, στιγμές αγωνίας, γνώσεις, πολλά δώρα, πολλά χρήματα, πολλά αυτοκίνητα!
Για τον μήνα Φεβρουάριο, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:
- 17,2% στο σύνολο κοινού
- 17,6% στο σύνολο του γυναικείο κοινού
- 17,7% στο σύνολο του ανδρικού κοινού
Μας έχει γίνει πια τρόπος ζωής!
Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη!
01/03/2023
Αλήθειες με τη Ζήνα - Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο
Η καθημερινή, κοινωνική εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήταν και τον Φεβρουάριο η Νο 1 επιλογή των τηλεθεατών.
Η έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη και η δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής με αξιοπιστία συνεχίζουν να αναδεικνύουν όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο και παρουσιάζοντας ολοκληρωμένη δημοσιογραφική έρευνα, με αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ, αναζητώντας την αλήθεια, στην σκληρή επικαιρότητα, με ευσυνειδησία και ευαισθησία.
Οι τηλεθεατές εμπιστεύθηκαν την εκπομπή και για τον μήνα Φεβρουάριο ήταν πρώτη στη ζώνη της, στα παρακάτω κοινά, σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:
- 15,8% στο σύνολο κοινού
- 18,5% στο σύνολο του γυναικείου κοινού
Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται στο στούντιο της εκπομπής, από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό, Δημήτρη Μαρέδη, Ρούλα Κουσκουρή και Μαρία Παναγοπούλου.
Στη δημοσιογραφική, καθημερινή έρευνα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.
28/02/2023
MasterChef 2023 - Τρίτη 28.2.2023
Δείτε την Τρίτη 28/2 στις 21:00 στο 27ο Επεισόδιο του MasterChef 2023
To Mystery Box και ο περιορισμένος χρόνος χρήσης του μαχαιριού αποδείχθηκαν πολύ δύσκολα για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 2023 και για πρώτη φορά φέτος επτά υποψήφιοι διεκδικούν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.
Η Μαρία Ματσούκαρου, ο Παύλος Λούλης, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, η Σέβα Λογοθέτη, ο Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Θεόδωρος Γαλάνης, φορούν τις μαύρες ποδιές τους και έρχονται αντιμέτωποι με ένα μαύρο κουτί.
Αυτή είναι η στιγμή να αντιμετωπίσουν τις μαγειρικές τους ανασφάλειες, να αναλογιστούν τα λάθη και τις αστοχίες, που τους οδήγησαν σε αυτή τη θέση και να αποδείξουν ότι η χθεσινή μέρα ήταν απλά μια κακή μαγειρική στιγμή.
Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν επισημάνει πολλές φορές ότι στην κουζίνα του MasterChef στο τέλος μένει αυτός που το θέλει περισσότερο.
Για κάποιους η Δοκιμασία Αποχώρησης θα αποδειχθεί η μαγειρική αφύπνιση, που χρειάζονταν.
Για άλλους, όμως, η κακή ψυχολογία της προηγούμενης δοκιμασίας θα συνεχιστεί...
Σύνδεση
Εγγραφή
Με την εγγραφή στο Star TV θα μπορείτε να προσθέτετε στην playlist MyStar στην κεντρική σελίδα τα αγαπημένα σας βίντεο ή όσα θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα.
- Επιλέξτε το "προσθήκη στα αγαπημένα" και θα προστεθούν αμέσως τα βίντεο που επιλέξατε στο MyStar στην κεντρική σελίδα του Star TV.
- Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε στο email σας newsletter με τα τελευταία επεισόδια και highlights του προγράμματος του Star για να μη χάνετε στιγμή.