Δελτία Τύπου

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ  - Χάρισε το 1ο αυτοκίνητο της σεζόν 2022-23

16/11/2022

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Χάρισε το 1ο αυτοκίνητο της σεζόν 2022-23

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:30

Ο ανανεωμένος, ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, συναρπαστικός «Τροχός της Τύχης», το πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον γεμάτο θετική ενέργεια και αυθεντικό χιούμορ Πέτρο Πολυχρονίδη, έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, γυρίζει και χαρίζει χρήματα και δώρα για 9η επιτυχημένη χρονιά στο Star!

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Παναγιώτα, η οποία κέρδισε ένα Nissan Qashqai!

Η Παναγιώτα παίζει μαζί με τη Χαρά και τον Μιχάλη και προηγείται στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Μιχάλης και η Χαρά φέρνουν μεγάλα ποσά αλλά κανένας από τους δύο δεν καταφέρνει να τα βάλει το ταμείο του. Η Παναγιώτα από την άλλη μεγαλώνει τη διαφορά της. Στον τελευταίο γύρο, ο Μιχάλης φέρνει 500αρικο και τη φέτα του χιλιάρικου και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της Παναγιώτας. Δεν ξέρει όμως τον γρίφο και κάπως έτσι η Παναγιώτα είναι νικήτρια με κέρδος €1.620.

Στον τελικό η Παναγιώτα δηλώνει ενθουσιασμένη, που επιτέλους ήρθε στο studio και που κατάφερε να φτάσει και στον τελικό!

Η τυχερή παίκτρια  φέρνει τον φάκελο με τον αριθμό 3 και ο Πέτρος λέει ότι θα ήθελε να δει στη Δραπετσώνα, στη γειτονιά τους με την Παναγιώτα, το κόκκινο Qashqai.

Η Παναγιώτα βρίσκει τον γρίφο «Κυκλική Σκηνή» στην κατηγορία «Στο τσίρκο» και περιμένει από τον Πέτρο να ανοίξει το καρτελάκι, σίγουρη πως υπάρχει κάποιο χρηματικό έπαθλο. Όταν είδε ότι κέρδισε το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», ένα ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί!

«Αυτοκίνητο στη Δραπετσώνα» φώναξε με  χαρά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και το πλατό γέμισε από κονφετί και πανηγυρισμούς!


ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ (KNIVES OUT), σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

16/11/2022

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ (KNIVES OUT), σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Ταινία μυστηρίου, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 23:15 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Όταν ο φημισμένος συγγραφέας Χάρλαν Θρόμπεϊ, βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ προσλαμβάνεται για να ερευνήσει το έγκλημα…

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Άγκαθα Κρίστι, με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία μυστηρίου.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ και BAFTA στην κατηγορία «Καλύτερο Σενάριο»

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ράιαν Τζόνσον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα Ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ, Κρίστοφερ Πλάμερ


GNTM 5 - Τρίτη 15.11.2022

15/11/2022

GNTM 5 - Τρίτη 15.11.2022

Δείτε απόψε (Τρίτη 15 Νοεμβρίου) στις 21.00 στο 18ο Επεισόδιο του GNTM 5

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Τα συναισθήματα στο σπίτι του GNTM 5 είναι ανάμεικτα, με τα κορίτσια του “CNTM” να συγκινούνται, διαβάζοντας το γράμμα αποχαιρετισμού της Ζωής, που αποχώρησε στο τελευταίο πλατό. Η Ραφαέλα, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, μοιράζεται τις σκέψεις της για το πού θα δώσει τα μειονεκτήματα στην επόμενη φωτογράφιση. Από την άλλη πλευρά, η Βικτώρια, εμμένοντας στην άποψή της για τη Ραφαέλα, δημιουργεί ερωτηματικά στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες για τη συμπεριφορά της. Εν τω μεταξύ, όλες οι διαγωνιζόμενες αντιλαμβάνονται σιγά - σιγά το ρόλο των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων και καταλαβαίνουν ότι καλό είναι να απολαμβάνουν την κάθε φωτογράφιση, καθώς μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να αποχωρήσουν.

Τα GNTM news γίνονται πιπεράτα, καθώς η Ραφαέλα και η Γεωργιάννα θίγουν θέματα, που αφήνουν αιχμές. Η άφιξη της model instructor, Mary Vitinaros γλυκαίνει το κλίμα αλλά όχι τόσο τη διάθεση, καθώς φέρνει μαζί της τον διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα, για να ελέγξει τα μοντέλα, τα οποία ομολογούν ότι έχουν κάνει πολλές διατροφικές ατασθαλίες! Θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι των διαγωνιζόμενων και πόσο ευχαριστημένος θα μείνει ο διατροφολόγος από τη συνολική τους εικόνα;

Το μήνυμα στην οθόνη της τηλεόρασης ερμηνεύεται από τα μοντέλα ως βαρκάδα, ιδέα που ενισχύει λίγο αργότερα και ο make-up artist, Μάνος Κατρίνης.

Στο location της φωτογράφισης, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros, καλωσορίζουν τα μοντέλα και δίνουν υποσχέσεις για Dolce Vita και την ουσία της καλής ζωής, που όχι μόνο κράτησαν αλλά τις πήγαν και ένα βήμα παραπέρα.

Τα κορίτσια καλούνται να φωτογραφηθούν εν πλω για την καμπάνια Malfy Gin, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού.

Η τύχη χαμογελά για άλλη μία φορά στα μοντέλα, καθώς οι λήψεις του φωτογράφου μόδας, Νίκου Βαρδακαστάνη, έχουν κάτι παραπάνω από μαγεία και φινέτσα.