Δελτία Τύπου

FAME STORY - Δευτέρα 13.11.2023

13/11/2023

FAME STORY - Δευτέρα 13.11.2023

Δείτε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο 29ο επεισόδιο

Η Ελένη Χατζίδου μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story!

Στο σημερινό επεισόδιο (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου) οι σπουδαστές επιστρέφουν στην Ακαδημία, μετά το ανατρεπτικό 7o Fame Story Live (Παρασκευή 10/11), με τον  Νίκο Κοκλώνη,  που μας χάρισε μια ακόμα μοναδική βραδιά, με πολλές εκπλήξεις, μεγάλη αγωνία, τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, θεαματικά acts και ξεχωριστή καλεσμένη την αγαπημένη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για τον Μάριο Ματιανό, ο οποίος μαζεύει τα πράγματα του και αποχωρεί. Οι δίδυμοι Danny και Victor εκφράζουν το παράπονό τους, επειδή δεν τους ψήφισε το  κοινό. Η Μαίρη Τσαβαλιά τους ζητάει να μιλήσουν, σχετικά με το γεγονός ότι δεν τους στήριξε στο Live για το θέμα με τους καλεσμένους, αλλά εκείνοι απορρίπτουν την πρότασή της.

Το επόμενο πρωί, η Διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, έρχεται για την καθιερωμένη αξιολόγηση του Live, λέγοντας στον Φειδία Ηροδότου ότι ήταν καλός, αλλά «δεν πέθανε κι όλας». Η Μαίρη είναι πολύ στενοχωρημένη με την απόδοσή της. Η κόντρα τον διδύμων και της Αριστέας Αλεξανδράκη συνεχίζεται, με την Αριστέα να πιστεύει ότι δεν ήταν ειλικρινείς όταν της ζήτησαν συγγνώμη κατά τη διάρκεια του Live.

Στη συνέχεια, γίνεται η ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση του Live και η ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση. Τέλος, γίνεται η ανάθεση των τραγουδιών για το επόμενο Fame Story Live, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, που επιφυλάσσει  πολλές εκπλήξεις στους σπουδαστές!

Η πάντα χαμογελαστή, αυθόρμητη και λαμπερή Ελένη Χατζίδου, μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story με κέφι και ενθουσιασμό!

ΦΑΡΜΑ - Δευτέρα 13.11.2023

13/11/2023

ΦΑΡΜΑ - Δευτέρα 13.11.2023

Δείτε τη Δευτέρα 13/11 στις 21:00 στο 29ο Επεισόδιο

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βάιος Κόκκινος ήρθε αντιμέτωπος με τη Γεωργία Τσάμη στη Μονομαχία του Αχυρώνα και κατάφερε να υπερισχύσει, παρά τον τραυματισμό στο πόδι του. Η Γεωργία αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της συγκινημένη και όλοι φάνηκαν να παραξενεύονται από το πόσο κοντά ήρθε με τη Νάσια Ευαγγελάτου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αμέσως μετά, πυροδοτήθηκαν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το ποιον θα αφήσει αρχηγό στην πράσινη ομάδα.

Το πρωί, ο Νίκος Παρλάντζας και ο Γιώργος Γιαννούλας συζητούν για την αποχώρηση της Γεωργίας αλλά και για τον τρόπο που δρα η Νάσια. Λίγο αργότερα δημιουργείται ένταση στην πράσινη ομάδα, με αφορμή ένα βάζο ζάχαρη, που βρέθηκε στα πράγματα του Άλκη Λαδά. Πως αντιδρούν οι συμπαίκτες του όταν το ανακαλύπτουν; Ποιοι είναι, σύμφωνα με τους πράσινους, «ο βασιλιάς και η βασίλισσα» της σκηνής;

Η Έλενα Καραμβάση δεν αισθάνεται πολύ καλά και ο Γιώργος Γιαννακίδης τη φροντίζει, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Ωστόσο, οι σχέσεις του Γιώργου Τσάμη με τη γαλάζια ομάδα παραμένουν τεταμένες.

Νέες συμμαχίες δημιουργούνται, περιμένοντας το γράμμα της Γεωργίας. Τελικά, επέλεξε αρχηγό βασισμένη στο συναίσθημα ή αναθεώρησε και πήρε την απόφασή της σύμφωνα με το ποιος είναι πιο χρήσιμος για την ομάδα;

Μετά την ανακοίνωση, κάποιοι παίκτες δεν χάνουν καθόλου χρόνο και προσπαθούν να προσεγγίσουν τον νέο αρχηγό.

Cash or Trash - Δευτέρα 13.11.2023

13/11/2023

Cash or Trash - Δευτέρα 13.11.2023

Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17.30

Σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ιδιαίτερα αντικείμενα.

Ο 80χρονος Γιώργος έχει ταξιδέψει στη ζωή του στις επτά θάλασσες και έχει υπάρξει ναυαγός πολλές φορές. Το μακρινό 1965 μπάρκαρε στο Μεξικό και χρειάστηκε να ταξιδέψει τρεις ώρες μακριά από το λιμάνι προκειμένου να αγοράσει δυο αυθεντικά σομπρέρο από ένα ντόπιο τεχνίτη. Το δωμάτιο αγοραστών μπαίνει σε μεξικάνικους ρυθμούς σε μια δημοπρασία, που κρύβει εκπλήξεις!

Η Κάτια είναι γνωστή στα social media ως solo traveler. Ταξιδεύει μόνη της σε όλο τον κόσμο με ελάχιστα χρήματα και ανακαλύπτει νέες εμπειρίες. Στο Cash or Trash έρχεται για να πουλήσει μια vintage λάμπα σολάριουμ, που αγόρασε σε ένα ταξίδι της στην Πορτογαλία. Ό,τι χρήματα εισπράξει θα τα επενδύσει στον επόμενο ταξιδιωτικό της προορισμό,  που είναι η Αυστραλία.

Με ένα αντικείμενο, που κατασκευάστηκε τουλάχιστον έναν αιώνα πριν, ο νησιώτης Γιώργος έρχεται να αναμετρηθεί με τους αγοραστές στο δωμάτιο προσφορών. Ο φεγγίτης, που φέρνει στο Cash or Trash, διακοσμούσε αρχικά το σπίτι του παππού του στην Τήνο, έπειτα βρέθηκε στο κατώι του πατρικού του στο νησί και σήμερα, όπως θα επιβεβαιώσουν όλοι οι αγοραστές, αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα αντικείμενα, που πέρασαν, έως τώρα, από το Cash or Trash.