Δελτία Τύπου

Οι 100 - Πέμπτη 2.2.2023

02/02/2023

Οι 100 - Πέμπτη 2.2.2023

Έχει κάνει αίσθηση, έχει πολλές ερωτήσεις, κάνει φοβερές αποκαλύψεις , τους κάνει όλους να «κλαίνε» από τα γέλια και κάνει τη late night ζώνη άνω – κάτω!  

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show - τηλεπαιχνίδι, επιστρέφει με νέα επεισόδια στην οθόνη του Star, με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή. Κάθε εβδομάδα ο Λάμπρος Φισφής υποδέχεται  τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και  είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά.

Στο «Οι 100», captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Απόψε, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 24:00, καλεσμένοι είναι ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος και η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς, με captain τον Μιχάλη Μαθιουδάκη!

•    Τι προτιμάνε οι 100; Ταξίδι στο παρελθόν ή στο μέλλον;
•    Πόσοι από τους 100 τραγουδάνε την ώρα που κάνουν μπάνιο/ντους;
•    Πόσοι από τους 100 δεν τσιμπολογάνε το ζεστό ψωμί, που πήραν από τον φούρνο;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις!

Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να μάθει!


Με πρωτιές ο Ιανουάριος για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

01/02/2023

Με πρωτιές ο Ιανουάριος για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

Νέος χρόνος και νέες πρωτιές για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που βρέθηκε, για μία ακόμα φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης τον Ιανουάριο!

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, συνεχίζουν να αναδεικνύουν όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, συνεχίζουν να  αποκαλύπτουν το παρασκήνιο παρουσιάζοντας ολοκληρωμένη δημοσιογραφική έρευνα, με αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ, συνεχίζουν να αναζητούν το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας, με πάθος, σεβασμό και ανθρωπιά.

Η αξιοπιστία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα αποκλειστικά θέματα και η συστηματική προσέγγιση στη λεπτομέρεια, της χάρισαν την 1η θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Αναλυτικά, για τον μήνα Ιανουάριο, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της, στα παρακάτω κοινά, σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:

-    15,3% στο σύνολο κοινού
-    17,5% στο σύνολο του γυναικείου κοινού


Τροχός της Τύχης- Πρώτος και τον Ιανουάριο!

01/02/2023

Τροχός της Τύχης- Πρώτος και τον Ιανουάριο!

Στο ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς και κάθε νέου μήνα όλοι αναζητούμε την τύχη!

Μη ψάχνετε άλλο, συντονιστείτε στο Star γιατί καθημερινά ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και μαζί του τη Νατάσα Κουβελά, γυρίζει και χαρίζει χαρά, γέλιο, ατάκες, στιγμές αγωνίας, γνώσεις, πολλά δώρα, πολλά χρήματα, πολλά αυτοκίνητα!  

Και φυσικά ο «Τροχός της Τύχης» κατέκτησε, για μία ακόμα φορά, την κορυφή της τηλεθέασης!

Για τον μήνα Ιανουάριο, η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της σημειώνοντας μερίδια τηλεθέασης:

-    18% στο σύνολο κοινού
-    19,1% στο σύνολο του γυναικείο κοινού
-    17,5% στο σύνολο του ανδρικού κοινού