Δελτία Τύπου

FAME STORY - Τρίτη 10.10.2023

10/10/2023

FAME STORY - Τρίτη 10.10.2023

Δείτε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στο 8ο επεισόδιο

Χθες (Δευτέρα 9/10) η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, ανακοίνωσε στην Αριστέα Αλεξανδράκη, στην Άννα Πολτζόγλου και στον Τίτο Λαχανά, ότι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα.

Απόψε, (Τρίτη 10/10), οι vocal coaches Στεφανία Ρίζου και Νικόλας Ραπτάκης κάνουν πρόβες με τους σπουδαστές στα τραγούδια, που τους ανέθεσε η Ηρώ και θα ερμηνεύσουν στο 3ο Fame Story Live, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 21:00, στο Star.

Κάποιοι, όμως, από τους σπουδαστές πιέζονται περισσότερο, λόγω της επίδοσής τους. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος χορού του καθηγητή κινησιολογίας/χορογράφου Χάρη Κούσιου, η Μαίρη Τσαβαλιά αισθάνεται πιεσμένη και βγαίνει από την αίθουσα, προσπαθώντας να ηρεμήσει.

Η καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης, Μαρία Σολωμού προσπαθεί με τις ασκήσεις της να «ξεκλειδώσει» τους σπουδαστές.

ΦΑΡΜΑ - Τρίτη 10.10.2023

10/10/2023

ΦΑΡΜΑ - Τρίτη 10.10.2023

Δείτε την Τρίτη 10/10 στις 21:00 στο10ο Επεισόδιο

Η πρώτη Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας ολοκληρώθηκε με την ήττα της πράσινης ομάδας. Ο αρχηγός της, Νίκος Παρλάντζας, αυτή τη φορά επέλεξε στρατηγικά τον πρώτο μονομάχο. Υπέδειξε την πιο δυνατή του παίκτρια, την Αντωνία Μωυσίδου, με σκοπό να βγάλει εκτός παιχνιδιού κάποιον από τη γαλάζια ομάδα.

Ένα ακόμα πρωινό ξημερώνει στη «Φάρμα». Οι παίκτες της πράσινης ομάδας μαγειρεύουν όλοι μαζί, ενώ στη γαλάζια ομάδα, ο Σπύρος Κοσμάς δεν καταφέρνει να βράσει σωστά το σιτάρι. Λίγο αργότερα, το κλίμα στη σκηνή «βαραίνει» απότομα. Ο Γιώργος Τσάμης κατηγορεί τον Σπύρο Πολύζο για τις συχνές επισκέψεις του στο σπίτι της αντίπαλης ομάδας αλλά και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει ενεργά στις δουλειές. Λογομαχούν έντονα, ο Σπύρος φτάνει στα όριά του και από εκεί και έπειτα τα πράγματα παίρνουν μία εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επιβραβεύει τους παίκτες για την περίφραξη του μποστανιού, την οποία ολοκλήρωσαν με επιτυχία. Το θερμοκήπιο γεμίζει με φυτά και η νέα αποστολή των παικτών είναι να τα μεταφυτεύσουν.

Την επόμενη ημέρα, οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στη Δοκιμασία Επάθλου. Οι παίκτες θα πρέπει να μεταφέρουν αχυρόμπαλες με τη βοήθεια ενός χειροκίνητου «Ανελκυστήρα». Η ομάδα που θα κερδίσει θα διαλέξει δύο από τα τρία έπαθλα, ενώ το τρίτο πηγαίνει αυτόματα στη χαμένη ομάδα.

Μπριζόλες, προϊόντα για πλούσιο πρωϊνό ή πλεονέκτημα για την επόμενη Δοκιμασία Ασυλίας; Τι θα επιλέξει η νικήτρια ομάδα και πως θα αντιδράσει η ηττημένη;

Cash or Trash - Τρίτη 10.10.2023

10/10/2023

Cash or Trash - Τρίτη 10.10.2023

Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17.40

Σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 17:40, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ιδιαίτερα αντικείμενα.
 
Αν και το χρηστικό αντικείμενο του Βασίλη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί στη Χαλκίδα αλλά και αρκετές δεκαετίες χρήσης, η κατάσταση, στην οποία το βρίσκει ο Θάνος Λούδος, είναι εκπληκτική. Η αγάπη της Ιόλης Χιωτίνη στα υπογεγραμμένα αντικείμενα design είναι αρκετά γνωστή αλλά επειδή τα πάθη πληρώνονται, ο Φοίβος Στρουγγάρης και η Ελoμίδα Βισβίκη  δεν θα της κάνουν τη χάρη να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Βασίλη με τις προσφορές της.

Με έμπνευση από το αχανές διάστημα και τη δίψα του ανθρώπου να το εξερευνήσει, το αντικείμενο του Σπύρου κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο Σπύρος έρχεται στο Cash or Trash «διαβασμένος» και έχει προετοιμαστεί για να εκπλήξει την Ιόλη Χιωτίνη με το αντικείμενό του. Ο Θάνος Μαρίνης, λάτρης του είδους αλλά και των αντικειμένων που αντέχουν στον χρόνο, δίνει μια μικρή μάχη με τους υπόλοιπους αγοραστές για να κρατήσει στα χέρια του το space age αντικείμενο του συλλέκτη Σπύρου.

Αν ο Δημήτρης Δεμερτζής είχε μια «αδελφή ψυχή», σίγουρα αυτή είναι ο Τάσος από τον Βόλο, που έρχεται μαζί με το σετ αντικειμένων του στο Cash Or Trash. Στο δωμάτιο των αγοραστών επισφραγίζεται κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία, ανάμεσα στον πωλητή και στον Δημήτρη Δεμερτζή.

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:40 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!