Δελτία Τύπου

Cash or Trash - Πέμπτη 30.11.2023

30/11/2023

Cash or Trash - Πέμπτη 30.11.2023

Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17:30

Σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία μοναδικά αντικείμενα.

Είναι από τις λίγες φορές που οι αγοραστές δεν έχουν συναντήσει ποτέ ξανά το άκρως συλλεκτικό και πλήρως λειτουργικό αντικείμενο του Μάνου. Ο συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ  μεταφέρει τους αγοραστές σε μια εποχή, που η σύνδεση με Κάιρο αποτελούσε μεγάλη υπόθεση.

Ένα αντικείμενο «κιουριοζιτέ», όπως χαρακτηρίζονται τα αντικείμενα της κατηγορίας, φέρνει ο Κωνσταντίνος. Ο Θάνος Λούδος νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση που έχει την ευκαιρία μέσα από το Cash or Trash να εκτιμήσει ένα τόσο σπάνιο αντικείμενο. Ο Κωνσταντίνος, δυσκολεύεται να θυμηθεί όσα άκουσε από τον Θάνο Λούδο, αλλά ευτυχώς ο γαλλομαθής Γεώργιος Καράμπελλας τον βοηθάει, και ιντριγκάρεται από την Arte Povera διάθεση που αποπνέει το αντικείμενο που έχει μπροστά του.

Η Βαντζελού από την Κύπρο γεμίζει τα δωμάτια του Cash Or Trash, θετική ενέργεια, αλλά και μουσική με το αντικείμενό της. Τα αρώματα των μπαχαρικών και οι Ινδικοί ήχοι, μεταφέρονται μέσα από την αγάπη της Κύπριας πωλήτριας για το Bollywood, με ένα αντικείμενο που ανεβάζει τη διάθεση των αγοραστών για υψηλές προσφορές.

ΖΗΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ - Τετάρτη 29.11.2023

29/11/2023

ΖΗΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ - Τετάρτη 29.11.2023

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 23.15 στο Star!

Απόψε, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, η εκπομπή έρχεται με αποκαλυπτικά ντοκουμέντα για τον υποψήφιο δήμαρχο μεγάλου δήμου του λεκανοπεδίου. Θύματά του, ζωντανά στην εκπομπή, μιλούν για τους τρόπους που, όπως καταγγέλλουν, τους απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά, προκειμένου να τα επενδύσει σε προγράμματα ΕΣΠΑ του υπουργείου, χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» πολιτικά πρόσωπα.

Αποκλειστικό! Όλα τα αποκαλυπτικά μηνύματα και η αλληλογραφία του με τα θύματά του. Ανάμεσά σε εκείνους, που καταγγέλλουν πως εξαπατήθηκαν, μία εκπαιδευτικός και ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, που έρχονται στο πλατό της εκπομπής και κάνουν αποκαλύψεις με το πρόσωπό τους.

Για πρώτη φορά! Μόνο στην εκπομπή ο υποψήφιος δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος έρχεται... τετ α τετ με εκείνους που τον κατηγορούν. Λύνει τη σιωπή του για όλα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του. Τι απαντά για τα μηνύματα που αντάλλασσαν και για τους λόγους που, όπως λέει, του έδιναν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Stalking, εμμονές και ζωές σε άμεσο κίνδυνο. Θύτες και θύματα ακραίας εμμονικής καταδίωξης. Πρόσωπα που σημαδεύτηκαν ή και καταστράφηκαν από τα «φαντάσματα» του διαδικτύου. Στο πλατό της εκπομπής, 35χρονος που έπεσε θύμα άγριου stalking από 18χρονη, που παρ’ ολίγον να καταστρέψει την οικογενειακή ζωή και την καριέρα του.

Κοντά μας η πρώην βουλευτής της ΝΔ, παρουσιάστρια Νόνη Δούνια και η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσιορλίδα. Οι άνθρωποι – σκιές, που τις παρακολουθούν σε κάθε τους βήμα, μετατρέποντας την καθημερινότητά τους σε εφιάλτη! Τι καταγγέλλουν και πως αντέδρασαν.

Όλα τα νέα μέσα παρακολούθησης. Οι «ψηφιακοί κατάσκοποι» της νέας γενιάς. Πως γίνεται η παγίδευση των ηλεκτρονικών συστημάτων, που «δίνουν» το στίγμα μας 24 ώρες το 24ωρο. Μαζί μας για το θέμα που «καίει» στο διαδίκτυο ο Μανώλης Σφακιανάκης, στρατηγός ε.α., πρόεδρος διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, ειδικός ερευνητής διαδικτυακών εγκλημάτων, η λέκτορας εγκληματολογίας Κέλλυ Ιωάννου και η αρχισυντάκτρια του SecNews, Άννα Λούζη.

Και όπως σε κάθε εκπομπή, το θετικό μήνυμα έρχεται αυτή τη φορά από τον Γιάννη Τσουμπρή, ο οποίος με τους μικρούς ήρωες αθλητές του, που είναι παιδιά ΑΜΕΑ, βάζει... τρίποντα αγάπης.
 
ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 23.15 στο Star.

ΦΑΡΜΑ - Τετάρτη 29.11.2023

29/11/2023

ΦΑΡΜΑ - Τετάρτη 29.11.2023

Δείτε την Τετάρτη 29/11 στις 21:00, στο 39ο Επεισόδιο

Στο χτεσινό επεισόδιο της Τρίτης 28.11, η γαλάζια ομάδα κέρδισε τη Δοκιμασία Επάθλου και όλοι οι παίκτες της απήλαυσαν ένα πλούσιο τραπέζι σε εστιατόριο της Βυτίνας. Έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν και θυμήθηκαν για λίγο, πως είναι η ζωή εκτός «Φάρμας». Είχαν δικαίωμα να πάρουν μαζί τους ένα μέλος της αντίπαλης ομάδας, και επέλεξαν τον Χρήστο Γκυζέλη.

Ο Νίκος Παρλάντζας είχε έναν τραυματισμό στο χέρι, γεγονός που τον ανησυχεί για την πορεία του στο παιχνίδι. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη για τον Νίκο, καθώς πονάει και είναι πεσμένος ψυχολογικά. Στη συνέχεια, μοιράζεται τους προβληματισμούς του, με τους συμπαίκτες του.

Εξίσου δύσκολο αποδεικνύεται το ξύπνημα για την γαλάζια ομάδα, καθώς οι παίκτες της είναι ακόμα… φουσκωμένοι από το φαγητό της προηγούμενης ημέρας. Η Νάσια προσπαθεί να τους ξυπνήσει, χρησιμοποιώντας ανορθόδοξους τρόπους. Κάποιοι διασκεδάζουν και κάποιοι άλλοι, δυσανασχετούν.

Η γαλάζια ομάδα περιγράφει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πόσο καλά πέρασε στην έξοδό της.

Έχει έρθει όμως, η ώρα για την 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας, και οι παίκτες πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια και να μεταφέρουν 20 κομμάτια κορμών, περνώντας από διάφορα εμπόδια.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να υπερισχύσει και από ποια ομάδα θα αναγκαστεί να επιλέξει η Κριστίνα τον 2ο Μονομάχο; Ποιοι πλησιάζουν την Κριστίνα με σκοπό να την συμβουλεύσουν για την επιλογή της, και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα;  

Στο Συμβούλιο που ακολουθεί, η χαμένη ομάδα αναλύει τους λόγους που την οδήγησαν στην ήττα.
Όλοι περιμένουν να ακούσουν το όνομα του 2ου Μονομάχου από το στόμα της Κριστίνα.
Ποιες είναι οι αντιδράσεις των υπολοίπων μετά την ανακοίνωση, και ποιοι θα τεθούν αντιμέτωποι στην αυριανή Μονομαχία Αποχώρησης, ένα βήμα πριν την Τελική 10αδα;