Δελτία Τύπου

MasterChef 2025 - Παρασκευή 7.2.2025

07/02/2025

MasterChef 2025 - Παρασκευή 7.2.2025

Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00

Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 6/2), η Νώρα Μιχελή και ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος από τη μπορντό μπριγάδα και ο Φίλιππος Καγιώργης με τον Νίκο Παπαδά από τη γκρι, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την τελευταία μαγειρική ευκαιρία και να φορέσουν πάλι τη λευκή ποδιά και απόψε, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου.

Ο καλεσμένος chef, Παύλος Τσιγκούλης, παρουσιάζει για την αποψινή δοκιμασία ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη, καλή διαχείριση χρόνου, συγκέντρωση και κατανόηση των βημάτων της συνταγής.

Για κάθε διαγωνιζόμενο, η στιγμή της δοκιμασίας είναι «ή τώρα ή ποτέ» και όλοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πολυπόθητη νίκη!
Δυστυχώς, όμως, για κάποιον ή κάποια η μέρα δεν θα ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο.
 
Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας θα φέρει σε κάποιους χαμόγελα, ενώ σε άλλους θα προκαλέσει συγκίνηση, καθώς ένας ακόμη διαγωνιζόμενος θα κλείσει πίσω του την πόρτα του MasterChef 2025.

Cash or Trash - Παρασκευή 7.2.2025

07/02/2025

Cash or Trash - Παρασκευή 7.2.2025

Σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.
 
Ο Γιώργος, γνωστός και ως Σούπερ Γκούφι στο νησί του, τη Μύκονο, έρχεται στο Cash or Trash με ένα αντικείμενο λαογραφικού χαρακτήρα.

Ο Χάρης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος», στο Cash or Trash, για να πουλήσει ένα νέο αντικείμενό του!

Ο Γιάννης έρχεται στο Cash or Trash για να εκπροσωπήσει τη γειτόνισσά του με ένα αντικείμενό της. Ένα πολυταξιδεμένο αντικείμενο, σύμφωνα με τον Θάνο Λούδο και με μία μεγάλη ιστορία καταγεγραμμένη επάνω του.

Stars System - Σάββατο 8.2.2025

07/02/2025

Stars System - Σάββατο 8.2.2025

Κάθε Σάββατο, στις 13:00
 
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο Stars System, η Άση Μπήλιου θα αναλύσει πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στον Λέοντα και ο Ερμής στους Ιχθύς, αλλά και ποιοι θα περάσουν απολαυστικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η δυναμική Πανσέληνος στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να φέρει ανατροπές στις σχέσεις μας, αλλά είναι ένα φεγγάρι που μας καλεί να βρούμε κάτι που μας ενθουσιάζει και μας εμπνέει και να του δώσουμε την αγάπη, την ενέργεια και την προσοχή μας.

Στις 14/02 ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς και η επικοινωνία γίνεται κάπως χαοτική, αφού ο Ερμής επεξεργάζεται τις πληροφορίες μέσα από ένα φίλτρο φαντασίας, συναισθήματος και όχι ορθολογισμού.

Όλες οι απαντήσεις στο Stars System, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 13:00!