Δελτία Τύπου

Cash or Trash - Τρίτη 18.2.2025

18/02/2025

Cash or Trash - Τρίτη 18.2.2025

Σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Το αντικείμενο, που φέρνει ο Κώστας στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash, έχει φώτα, διαθέτει μουσική και «ανάβει» το κέφι σε μια παρέα.

Ο Σέργιος παρακολουθεί το Cash or Trash από το πρώτο επεισόδιο και ήθελε από καιρό να έρθει, αλλά ποτέ δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη φορά τα κατάφερε και φέρνει στην εκπομπή ένα άκρως συλλεκτικό αντικείμενο!

O Βαγγέλης φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο που είχε κάνει δώρο στη σύζυγό του για να διακοσμεί το γραφείο της. Όμως, θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει χέρια...

MasterChef 2025 - Δευτέρα 17.2.2025

17/02/2025

MasterChef 2025 - Δευτέρα 17.2.2025

Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00

Απόψε, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, μια πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα, γεμάτη αγωνία, ένταση και μεγάλες μαγειρικές μονομαχίες περιμένουν τους 21 διαγωνιζόμενους!

Η σημερινή και οι επόμενες τέσσερις ημέρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους στην κουζίνα του MasterChef 2025, αφού η κάθε μαγειρική δοκιμασία θα έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία.

Στόχος και αποστολή και των 21 διαγωνιζόμενων είναι ξεκάθαρα η μαγειρική τους επιβίωση.
Αυτή την εβδομάδα κανένας και καμία δεν είναι ασφαλής και ανά πάσα στιγμή όλοι κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef 2025.

Ποιοι θα είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη thriller εβδομάδα;

Cash or Trash - Δευτέρα 17.2.2025

17/02/2025

Cash or Trash - Δευτέρα 17.2.2025

Σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Η Νάντια είναι κοσμηματοποιός και δεν το βάζει εύκολα κάτω στη ζωή της. Στο Cash or Trash, η πωλήτρια φέρνει ένα αντικείμενο που θεωρεί «κόσμημα» στην κατηγορία του, ελπίζοντας να εξασφαλίσει το ποσό που πιστεύει ότι αξίζει.

Ο Κωνσταντίνος έρχεται από τη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας ότι έχει στα χέρια του ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα των αγοραστών – κάτι που έχει διαπιστώσει ως πιστός τηλεθεατής της εκπομπής.

Ο Σταύρος εμφανίζεται στο Cash or Trash εκπροσωπώντας έναν φίλο του, αρχιτέκτονα, και έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις για το αντικείμενο που φέρνει!