Δελτία Τύπου

Cobra - #RetroNights

14/02/2025

Cobra - #RetroNights

Retro Night στο Star με Cobra!

Η μαγεία των 80’s και 90’s ζωντανεύει κάθε Παρασκευή στο Star!

Απόψε, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 00:10 θα προβληθεί η ταινία δράσης Cobra με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε!  

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ως σκληροτράχηλος αστυνομικός Cobra, με τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά και το σπίρτο στο στόμα, απονέμει δικαιοσύνη με τον προσωπικό του Νόμο, προσφέροντας ανεξέλεγκτη δράση, εντυπωσιακές εκρήξεις, extreme κυνηγητό, αδρεναλίνη στα ύψη και φυσικά τις πιο cult ατάκες όπως «Crime is the diseases, meet the cure», που τις χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα!

Στο πλευρό του, η «Αμαζόνα», όπως την αποκαλούσε λόγω του ύψους της ο Τύπος της εποχής, η εντυπωσιακή Μπριγκίτε Νίλσεν.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Κοσμάτος.

MasterChef 2025 - Παρασκευή 14.2.2025

14/02/2025

MasterChef 2025 - Παρασκευή 14.2.2025

Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00

Απόψε, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, μια μεγάλη ανατροπή περιμένει τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef 2025!

Από την πρώτη μέρα οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είχαν δηλώσει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στον φετινό διαγωνισμό και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστούν τη θέση τους.

Η έκπληξη και το σοκ, που θα νιώσουν οι 21 παίκτες, θα είναι πρωτόγνωρο και οι εξελίξεις θα τους αναστατώσουν και θα τους αναγκάσουν να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες.

Ποιοι θα είναι αυτοί που δεν θα επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChef 2025 και με ποιο τρόπο ;

Cash or Trash - Παρασκευή 14.2.2025

14/02/2025

Cash or Trash - Παρασκευή 14.2.2025

Σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Η Ευαγγελία δεν χάνει επεισόδιο του Cash or Trash, όπως και ο σύζυγός της, ο οποίος μάλιστα έχει πουλήσει δυόμιση φορές επάνω από την τιμή εκτίμησης στο παρελθόν το αντικείμενό του.

Η Εβίτα επέλεξε την κατάλληλη ημέρα με τις πιο σωστές αστρολογικές συνθήκες για να βρεθεί στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash!
 
Tο αντικείμενο που φέρνει στο Cash or Trash o Στέλιος προέρχεται από τον χώρο της υγείας, με τον οποίο ασχολείται και επαγγελματικά.