Δελτία Τύπου

Cash or Trash - Πέμπτη 24.10.2024

24/10/2024

Cash or Trash - Πέμπτη 24.10.2024

Σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Ο Κώστας είναι συλλέκτης και λατρεύει τα αντικείμενα, που τον κάνουν να νιώθει πάντα παιδί μέσα του. Ο πωλητής επιλέγει να φέρει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο, που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στην εκπομπή.

Ο Νικήτας είναι συλλέκτης 2ης γενιάς. Φέρνει στο Cash or Trash έναν μικρό σερβιτόρο από φαγιάνς, μια επώνυμη καράφα, που προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον των αγοραστών.

Η Κατερίνα είναι αργυροχρυσοχόος και αδαμαντοδέτρια, από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με αυτή την τέχνη στο κέντρο της Αθήνας. Η δυναμική πωλήτρια φέρνει στο Cash or Trash για πρώτη φορά ένα κόσμημα Βουράκη, με διαχρονικό σχέδιο.

Φάρμα - Τετάρτη 23.10.2024

23/10/2024

Φάρμα - Τετάρτη 23.10.2024

Κυριακή έως Τετάρτη, στις 21:00  

Απόψε, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, τα όσα προηγήθηκαν γίνονται αφορμή για πολλές συζητήσεις και η Καλλιόπη Καβουκλή αισθάνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο...

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τους δύο μονομάχους στα δεντρόσπιτα.

Ο Νίκος αναλύει τα προτερήματα του Γιάννη, αλλά και για ποιους λόγους έχει αλλάξει, πλέον, η άποψη του για αυτόν.
Από την άλλη, ο Γιάννης εξηγεί γιατί ένιωσε άβολα με τη στάση της γαλάζιας ομάδας στο χθεσινό συμβούλιο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει τους παίκτες στον αχυρώνα και στην 1η Μονομαχία Αποχώρησης ανάμεσα σε έναν παίκτη από την πράσινη ομάδα και σε έναν από τη γαλάζια.

Η μονομαχία ανάμεσα στον Γιάννη Σταμέλο και στον Νίκο Κωβαίο προβλέπεται να είναι συγκλονιστική!

Η μάχη θα μεταφερθεί από την αρένα και στον εξώστη, καθώς ο Γιάννης θα προκαλέσει αντιδράσεις με τη στάση του..

Cash or Trash - Τετάρτη 23.10.2024

23/10/2024

Cash or Trash - Τετάρτη 23.10.2024

Σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Ο Λάζαρος είναι  συντηρητής έργων τέχνης και παρουσιάζει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο, που θα γεμίσει με γλυκές αναμνήσεις τους παλιούς.

Ο Μιχάλης, από την Κρήτη, κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο απαγγέλλοντας μια μαντινάδα στη συμπατριώτισσά του Δέσποινα Μοιραράκη, εκφράζοντας τον θαυμασμό του! O Θάνος Λούδος δίνει μια πολύ θετική εκτίμηση για το αντικείμενο του πωλητή.

Η Ελένη επιστρέφει στο Cash Or Trash με ένα νέο αντικείμενο. Πρόκειται για ένα αντικείμενο ίδιας κατηγορίας με εκείνο που η πωλήτρια μας συστήθηκε για πρώτη φορά, όμως αυτή η γραφομηχανή κουβαλάει ιστορία ενός αιώνα!