Δελτία Τύπου

Cash or Trash - Πέμπτη 23.10.2025

23/10/2025

Cash or Trash - Πέμπτη 23.10.2025

Σήμερα, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 17:20, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία. 

Ο Ιωάννης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πλέον έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνει όλα όσα δεν του επέτρεπε το απαιτητικό πρόγραμμά του. Ο πωλητής διαθέτει χαρακτηριστική άνεση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Η Χριστίνα παρουσιάζει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash ένα οικογενειακό κειμήλιο.

Ο Άρης έρχεται στο Cash or Trash από την Κρήτη με ένα επώνυμο αντικείμενο σε πολύ καλή κατάσταση.

Φάρμα - Τετάρτη 22.10.2025

22/10/2025

Φάρμα - Τετάρτη 22.10.2025

Απόψε, Τετάρτη 22.10.25 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00

Απόψε, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, οι δουλειές της «Φάρμας» και το πρωινό ξύπνημα παραμένουν για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων της γαλάζιας ομάδας.

Στην πράσινη ομάδα, ένα μπουγέλο που ξεκινά ως πλάκα, πυροδοτεί μια αναπάντεχη ένταση μεταξύ των μελών της

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα, οι γαλάζιοι κάνουν μία ανασκόπηση και αναλύουν τις διαφορές τους, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως «συμφωνούν ότι διαφωνούν».

Όλοι περιμένουν να ακούσουν ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος και η Τζωρτζίνα φαίνεται να ανυπομονεί να ξεκινήσει η Μονομαχία.

Με ποιο κριτήριο επιλέγει αντίπαλο και πως αντιδρά ο τελευταίος στο άκουσμα του ονόματός του;

Ποιοι είναι αυτοί που εκπλήσσονται από την επιλογή της;

Cash or Trash - Τετάρτη 22.10.2025

22/10/2025

Cash or Trash - Τετάρτη 22.10.2025

Σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία. 

Η Μαρία, αν και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρήκε το χρόνο, αλλά και το σωστό αντικείμενο, για να έρθει στην αγαπημένη της εκπομπή, το Cash Or Trash! Η μοναδική εμπειρία της δημοπρασίας θα  μείνει αξέχαστη στη Μαρία! 

Ο Αργύρης είναι πλέον γνώριμος στο τηλεοπτικό κοινό του Cash Or Trash και σταθερός θαυμαστής της Δέσποινας Μοιραράκη και των αγοραστών. Το ζευγάρι των αντικειμένων που παρουσιάζει στο δωμάτιο εκτίμησης θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται σε έναν βασιλικό τύμβο ή να παρουσιάζεται ως έκθεμα σε κάποιο μουσείο

Το κατάστημα της Πέννυς στη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ως ο «παράδεισος του χειροποίητου». Μια ακόμα ξεχωριστή αφίσα ταινίας παρουσιάζεται στο δωμάτιο των αγοραστών του Cash or Trash...