MasterChef 2025 - Τετάρτη 22.1.2025

MasterChef 2025 - Τετάρτη 22.1.2025
Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 21/1) ο Λευτέρης Πέτρου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας και ανέλαβε την αρχηγία της Μπορντό Μπριγάδας, κερδίζοντας παράλληλα το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Ο Βασίλης Κορατζόπουλος - ο παίκτης που συμπλήρωσε την 24αδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Κέντρου- και η Νώρα Μιχελή είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Στο τέλος της βραδιάς ο Νέστορας και ο Λευτέρης επέλεξαν τα μέλη των μπριγάδων τους!

Απόψε, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, οι δύο μπριγάδες θα διασταυρώσουν τα μαγειρικά τους «ξίφη» στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, την παραδοσιακή σκυταλοδρομία.

Οι δυο μπριγάδες θα πρέπει να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές ένα fine dining menu τεσσάρων σταδίων. Σε κάθε στάδιο θα υπάρχει ένα υλικό πρωταγωνιστής, το οποίο οι δυο μπριγάδες θα πρέπει να αναδείξουν στα πιάτα τους.

Μετά τη δοκιμασία μια ακόμα νέα απρόσμενη εξέλιξη θα περιμένει τα μέλη των δυο μπριγάδων, που θα τους θέσει προ των ευθυνών τους.