Cash or Trash - Τρίτη 4.6.2025

Cash or Trash - Τρίτη 4.6.2025
Σήμερα, Τρίτη 3 Ιουνίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία. 

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, αλλά και λάτρης των vintage αντικειμένων, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, έρχεται στο Cash Or Trash με δύο στόχους: να γνωρίσει τη Δέσποινα Μοιραράκη και να προκαλέσει τους αγοραστές να δώσουν την καλύτερη δυνατή προσφορά τους για το αντικείμενό του. Στο δωμάτιο των αγοραστών, ο Δημήτρης ζει την εμπειρία μιας συγκλονιστικής δημοπρασίας! 
 
Η Αλέκα έρχεται από το πανέμορφο νησάκι των Ιωαννίνων. Η αγάπη της για τα παραδοσιακά αντικείμενα ήταν αυτή που τη βοήθησε να καταλήξει πολύ εύκολα στο αντικείμενο με το οποίο έρχεται στο Cash Or Trash, για να ζήσει για πρώτη φορά στη ζωή της μια ζωντανή δημοπρασία! Στο δωμάτιο των αγοραστών, η πωλήτρια δεν λέει πολλά λόγια και αφήνει το αντικείμενό της να τα κάνει όλα μόνο του, αφού προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε όλους τους αγοραστές, για διαφορετικούς λόγους. Αυτή είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η Ειρήνη Πλευράκη διεκδικεί επίμονα ένα αντικείμενο, που διαφέρει από τις συνηθισμένες επιλογές της. 

Ο Νικόλας έρχεται στο Cash or Trash από τα Τρίκαλα και φέρνει ένα αντικείμενο από τη συλλογή του. Η αγάπη του για το σκι είναι πολύ μεγάλη, αφού ο ίδιος έχει υπάρξει αθλητής του σπορ με διακρίσεις, όπως και ο γιός του. Η κατάσταση του αντικειμένου του πωλητή μαρτυρά την παλαιότητά του και με όλες τις επιπλέον πληροφορίες, που λαμβάνει από τον Θάνο Λούδο, προχωρά αισιόδοξος για το δωμάτιο των αγοραστών, αν και δεν αισθάνεται ικανοποιημένος από την εκτίμησή του. Όμως, ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το ποσό που επιθυμεί, αφού το αντικείμενό του αξίζει αρκετά για να το επιχειρήσει.