Cash or Trash - Τρίτη 4.3.2025

Cash or Trash - Τρίτη 4.3.2025
Σήμερα, Τρίτη 4 Μαρτίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Η Μαίρη από τη Σαλαμίνα φέρνει στο Cash or Trash το πιο αγαπημένο ηλεκτρονικό του Θάνου Λούδου. Η τύχη είναι με το μέρος της, τόσο στην εκτίμηση όσο και στο δωμάτιο των αγοραστών, αφού το αυθεντικό ρετρό αντικείμενό της είναι και από τα αγαπημένα του Άλεξ Σταυρίδη. Όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλούς διεκδικητές, που διατηρούν την ίδια παιδική ανάμνηση. Το σίγουρο είναι ότι η Μαίρη μόνο κερδισμένη θα βγει από αυτή τη δημοπρασία!

Ο Αλέξανδρος είναι βοηθός ηλεκτρολόγου και αφήνει για λίγο τα κατσαβίδια και τις ασφάλειες για να φέρει στο Cash or Trash σχεδόν μια ντουζίνα αντικειμένων, που ίσως ανήκουν στην αγαπημένη κατηγορία των αγοραστών, την space age. Ο Θάνος Λούδος, έχοντας κάνει πάρα πολλές εκτιμήσεις σε ρολόγια και κοσμήματα που έχουν σπάσει ρεκόρ εκτίμησης, δεν περίμενε ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή να εκτιμήσει ένα τέτοιου είδους αντικείμενο. Στο δωμάτιο των αγοραστών, ο πωλητής κάνει την ανατροπή και λαμβάνει μια εξαιρετικά αξιόλογη προσφορά.

Ο Βαγγέλης έρχεται με ένα αντικείμενο που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στην εκπομπή! Εκπροσωπώντας έναν φίλο του, ο κεφάτος πωλητής, με καταγωγή από την Καβάλα, λαμβάνει μια πολύ καλή εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο και είναι σίγουρος ότι το ξεχωριστό αντικείμενό του θα κερδίσει το ενδιαφέρον ακόμα και των πιο δύσπιστων αγοραστών. Ο Βαγγέλης πετυχαίνει το στόχο του και μια συγκλονιστική δημοπρασία ξεκινάει με δυνατές κόντρες προσφορών!