Cash or Trash - Τρίτη 4.2.2025

Cash or Trash - Τρίτη 4.2.2025
Σήμερα, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 17:25, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Ο Μιχάλης φέρνει στο Cash or Trash ένα μηχανοκίνητο αντικείμενο, που ξετρελαίνει τους αγοραστές και ιδιαίτερα τους λάτρεις των δίκυκλων. Ο Άλεξ Σταυρίδης δείχνει από την αρχή της δημοπρασίας τις προθέσεις του και πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει το αντικείμενο, με την Άντα Πανά και τον Θάνο Μαρίνη να κάνουν και εκείνοι τις προσφορές τους. Ο Μιχάλης, ως συνταξιούχος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, λατρεύει να ζει εμπειρίες, που κάνουν την αδρεναλίνη να «χτυπήσει κόκκινο» και μπαίνει στη διαδικασία της δημοπρασίας έτοιμος για όλα! Η κόντρα των προσφορών γίνεται man to man!

Ο Αργύρης φέρνει στο Cash or Trash ένα από τα τελευταία οικογενειακά αντικείμενα, που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και στις επικές αταξίες, που έκανε παρέα με τον αδελφό του. Ο πωλητής δηλώνει θαυμαστής του Γιώργου Τσαγκαράκη και άνετα θα μπορούσε να κατέχει τον τιμητικό τίτλο του προέδρου του «Τσαγκαράκης fan club». Το αντικείμενό του δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει τους αγοραστές, αλλά το εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ του Αργύρη φαίνεται πως λειτουργεί υπέρ του. Αυτή είναι σίγουρα μία από τις πιο κεφάτες δημοπρασίες, που εξελίσσονται στο Cash Or Trash!

Ο Ιερεμίας ασχολείται με το personal dance fitness και έρχεται στο Cash or Trash με ένα όμορφο αντικείμενο για να κάνει ένα καλό παζάρι. Ο πωλητής, που δηλώνει τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα και τη σύντροφό του, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών αποφασισμένος να…  χορέψει στο ρυθμό του τους πέντε αγοραστές, προκειμένου να ακούσει την κατάλληλη προσφορά για το αντικείμενό του.