Cash or Trash - Τρίτη 30.1.2024

Cash or Trash - Τρίτη 30.1.2024
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.
 
Αν κάποιος είχε σκοπό να ρίξει ένα βασίλειο, με το αντικείμενο του Ανδρέα, θα μπορούσε να το καταφέρει με μία και μόνο σταγόνα! Ο 2ης γενιάς παλαιοπώλης γνωρίζει το αντικείμενo και την ιστορία του αρκετά καλά, αφού η οικογενειακή επιχείρηση, που διατηρεί με τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στα αντικείμενα της συγκεκριμένης περιόδου. Με τις επιπλέον πληροφορίες από τον Θάνο Λούδο, το αντικείμενο, που φέρνει επικίνδυνα σενάρια στο μυαλό και εύκολα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε μια ταινία θρίλερ,  είναι το μικρότερο σε μέγεθος, που έχει έρθει, έως τώρα, στο Cash Or Trash!

Ο Χρήστος έρχεται από το Ελσίνκι και φέρνει στο Cash or Trash ένα κρασί, που άνετα κατατάσσεται στην κατηγορία «νέκταρ» του είδους του. Το επώνυμο κρασί, με την υπογραφή βραβευμένου με αστέρι Michelin chef, που φέρνει ο σομελιέ Χρήστος, θα «μεθύσει» τους αγοραστές και θα τους παρασύρει σε ένα συμπόσιο προσφορών!

Η Κλαίρη, η οποία γνωρίζει από μόδα και από αξεσουάρ, που μπορούν να αναβαθμίσουν ένα σύνολο, φέρνει στο Cash or Trash μια τσάντα από έναν εμβληματικό, σύγχρονο σχεδιαστή. Το συλλεκτικό, διαχρονικό σχέδιο της τσάντας ενθουσιάζει τη Δέσποινα Μοιραράκη και παίρνει 9 στα 10 στο σύνολο από τον «δύσκολο» της παρέας του δωματίου της εκτίμησης, Θάνο Λούδο.  Το αντικείμενο του βραβευμένου σχεδιαστή βρετανικής καταγωγής, τραβάει τα βλέμματα των αγοραστών. Η Ειρήνη Πλευράκη βλέπει κάτι μπροστά της που λάμπει, κι ας μην είναι χρυσός!