Cash or Trash - Τρίτη 21.11.2023

Cash or Trash - Τρίτη 21.11.2023
Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17:30

Σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η Άννα από τον Ασπρόπυργο, φέρνει την αγαπημένη της «Ρωξάνα», που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια στο σαλόνι της. Η απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών στο Καζακστάν αγαπά και περιποιείται τα παλιά. Η Άννα, παρά την καλλιτεχνική της κλίση, διαθέτει ένα αρκετά εμπορικό πνεύμα. Συνδυάζοντας και τα δύο της αυτά χαρακτηριστικά, βιοπορίζεται φτιάχνοντας ή αναπαλαιώνοντας κουρασμένα από τον χρόνο αντικείμενα. Το ιδιαίτερο και συνάμα επιβλητικό, με τον τρόπο του, αντικείμενο της Άννας, προκαλεί στο δωμάτιο των αγοραστών.

Ο φαρμακοποιός Ηλίας, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και μόνιμος κάτοικος Βόλου, παρακολουθεί το Cash or Trash από τον πρώτο κύκλο και αποφάσισε να κάνει αίτηση συμμετοχής με ένα αντικείμενο που έχει κληρονομήσει από τον παππού του, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς έχει στα χέρια του. Αν και η προσωπική του έρευνα δεν του έδωσε ικανοποιητικά στοιχεία για την κινέζικη αντίκα του, ο Θάνος Λούδος δείχνει να συμπληρώνει άκρως ικανοποιητικά τα κενά πληροφοριών. Με πλήρη στοιχεία, ο Ηλίας περνά με αυτοπεποίθηση στο δωμάτιο των αγοραστώ, για μια πολύ ενδιαφέρουσα  δημοπρασία. Το ενδιαφέρον των αγοραστών είναι διάχυτο μέσα από τις προσφορές τους. Οι αγοραστές ενδεχομένως να έχουν έναν θησαυρό μπροστά τους.

Το αντικείμενο με την υπογραφή γνωστού μπασκετμπολίστα, είναι οικογενειακή υπόθεση, αυτή τη φορά στο Cash Or Trash. Ο Αντώνης με τον γιο του Μάριο, φέρνουν ένα αντικείμενο από τη συλλογή του πρώτου και περνάνε το μήνυμα της υγιούς αγάπης για τον αθλητισμό, μακριά από ακρότητες και φανατισμούς. Η τύχη είναι με το μέρος πατέρα και γιου, αφού ανάμεσα στους αγοραστές βρίσκεται ο μεγάλος ρέκορντμαν προσφορών στα αναμνηστικά αθλητισμού. Η εμφάνιση με την υπογραφή του Έλληνα σκόρερ, βραβευμένου ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της ομάδας κατά τον εορτασμό των 100 χρόνων του συγκεκριμένου ελληνικού ομίλου μπάσκετ, κερδίζει στις καρδιές των αγοραστών.