Cash or Trash - Τετάρτη 24.4.2024

Cash or Trash - Τετάρτη 24.4.2024
Τετάρτη 24 Απριλίου

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Δημήτρης από την Καρδίτσα φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο, που  σίγουρα αλλάζει τους κανόνες στο… παιχνίδι της δημοπρασίας! Ως sales coach, ο Δημήτρης υποστηρίζει πως όπως οι πάσες στο μπάσκετ πρέπει να αλλάζουν γρήγορα χέρια, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στα αντικείμενα, αλλά και στις προσφορές! Μια διαφορετική δημοπρασία λαμβάνει μέρος στο δωμάτιο των αγοραστών του Cash Or Trash!

Η όμορφη αρχαιολόγος Νεφέλη αγαπάει την αρχαιότητα, αλλά και ό,τι ανήκει στον κόσμο του παλιού! Και ακριβώς για αυτό λατρεύει και το Cash Or Trash! Η πωλήτρια δήλωσε συμμετοχή στην αγαπημένη της εκπομπή με ένα αντικείμενο των συλλεκτών παππούδων της και δηλώνει έτοιμη να ζήσει δυνατά την πρώτη της δημοπρατική περιπέτεια!

Η Βίκυ έρχεται στο Cash or Trash με δώρα και υποσχέσεις για… νυφικό, αλλά και νύφη, όπως λέει στη Δέσποινα Μοιραράκη, ικανοποιώντας την επιθυμία της να «αποκαταστήσει» τον εκτιμητή της εκπομπής, Θάνο Λούδο. Ο Θάνος Λούδος παραμένει… ψύχραιμος και προχωρά στην εκτίμηση του όμορφου αντικειμένου της πωλήτριας, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες, που θα της φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο δωμάτιο των αγοραστών.