Cash or Trash - Τετάρτη 21.5.2025

Η Ευγενία έρχεται στο Cash or Trash με ένα αντικείμενο που το αγόρασε γιατί συμβόλιζε κάτι ιδιαίτερο για εκείνη. Η δυναμική πωλήτρια πήρε τη γενναία απόφαση να εγκαταλείψει τη σταθερότητα της προηγούμενης εργασίας της, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της. Σήμερα, ακόμη ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, η συμμετοχή της σε μια ζωντανή δημοπρασία στο δωμάτιο των αγοραστών!
Ο νεαρός Αναστάσιος έρχεται στο Cash or Trash με μια άκρως συλλεκτική πέννα από τη συλλογή του πατέρα του. Ένα αντικείμενο που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του αγοραστή Άλεξ Σταυρίδη, ο οποίος έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι είναι λάτρης και μεγάλος συλλέκτης πεννών. Με πρωτότυπο σχέδιο και κατασκευασμένη με ιδιαίτερα στοιχεία, τιμώντας τον κορυφαίο διευθυντή ορχήστρας Χέρμπερτ φον Κάραγιαν, ο πωλητής ανυπομονεί να απολαύσει την εμπειρία και τη διαδικασία της δημοπρασίας!
Ο Βασίλης δηλώνει πρακτικό μυαλό και αποφάσισε να λάβει μέρος στο Cash or Trash τώρα που τα αντικείμενά του διατηρούν ακόμα την αξία τους. Στο δωμάτιο των αγοραστών, ο πωλητής αποκαλύπτει δύο ζευγάρια μανικετόκουμπα του οίκου Gucci, που αναζητούν νέο ιδιοκτήτη.
Σύνδεση
Εγγραφή
Με την εγγραφή στο Star TV θα μπορείτε να προσθέτετε στην playlist MyStar στην κεντρική σελίδα τα αγαπημένα σας βίντεο ή όσα θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα.
- Επιλέξτε το "προσθήκη στα αγαπημένα" και θα προστεθούν αμέσως τα βίντεο που επιλέξατε στο MyStar στην κεντρική σελίδα του Star TV.
- Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε στο email σας newsletter με τα τελευταία επεισόδια και highlights του προγράμματος του Star για να μη χάνετε στιγμή.