Cash or Trash - Τετάρτη 19.3.2025

Η Κατερίνα από το Γραμματικό κράτησε την υπόσχεσή της και επέστρεψε στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Η πωλήτρια είχε φέρει στην εκπομπή μια από τις πρώτες καρέκλες κουρείου, κάνοντας πιο πλούσια τη συλλογή του Γιώργου Τσαγκαράκη, αλλά και το πορτοφόλι της, αφού κατάφερε να κλείσει μια υπέροχη συμφωνία, διπλασιάζοντας την εκτίμηση του Θάνου Λούδου. Η τηλεπαρουσιάστρια ιατρικής ενημέρωσης φέρνει, αυτή τη φορά, μια Μακεδονίτικη αντίκα και βάζει ένα προσωπικό στοίχημα να ανεβάσει τον πήχη των προσφορών, αφού το αντικείμενό της φαίνεται πως είναι πολυδιάστατο.
Ο Κωνσταντής αγαπά το αυτοκίνητο με πολλούς τρόπους. Έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν επαγγελματικά με την ανακατασκευή αυτοκινήτων, δεν θα μπορούσε ο ίδιος να μην είναι δεινός συλλέκτης αντικειμένων, που αφορούν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Θάνος Λούδος συστήνει και εξηγεί απόλυτα την έννοια του new old stock, έχοντας κύριο δείγμα το άριστης κατάστασης αντικείμενο του Κωνσταντή. Στο δωμάτιο των αγοραστών, ο Άλεξ Σταυρίδης αποκαλύπτει από νωρίς τα χαρτιά του, αφού έχοντας τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων γνωρίζει πολύ καλά τη χρήση του αντικειμένου, που παρουσιάζει ο πωλητής.
Ο Γιάννης παρουσιάζει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash ένα αντικείμενο που θυμίζει κάτι από ελληνική ταινία του ’60. Ο πωλητής δείχνει άνετος και εξοικειωμένος με τον τηλεοπτικό φακό και απολαμβάνει τη διαδικασία και στα δύο δωμάτια, ελπίζοντας να καταφέρει να κλείσει μια δυνατή συμφωνία!
Σύνδεση
Εγγραφή
Με την εγγραφή στο Star TV θα μπορείτε να προσθέτετε στην playlist MyStar στην κεντρική σελίδα τα αγαπημένα σας βίντεο ή όσα θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα.
- Επιλέξτε το "προσθήκη στα αγαπημένα" και θα προστεθούν αμέσως τα βίντεο που επιλέξατε στο MyStar στην κεντρική σελίδα του Star TV.
- Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε στο email σας newsletter με τα τελευταία επεισόδια και highlights του προγράμματος του Star για να μη χάνετε στιγμή.