Cash or Trash - Τετάρτη 10.4.2024

Cash or Trash - Τετάρτη 10.4.2024
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Τετάρτη 10 Απριλίου

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο τριθέσιος καναπές, που φέρνει ο νεαρός Κωνσταντίνος στο Cash or Trash, είναι από τη συλλογή της γιαγιάς του και είναι γεμάτος όμορφες αναμνήσεις, από τα παιδικά του χρόνια. Έχοντας, πλέον, αλλάξει περιβάλλον, αλλά και επαγγελματικό προσανατολισμό, ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να έρθει στο Cash Or Trash, για να ανανεώσει τον χώρο του.

Η συλλογή του Ιπποκράτη ταξιδεύει τηλεθεατές και αγοραστές στη δεκαετία του ’90. Τότε, που τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ήταν για τους περισσότερους μια μικρή πολυτέλεια. Ο Ιπποκράτης στέκεται τυχερός στο δωμάτιο της δημοπρασίας του Cash or Trash, αφού μπαίνοντας αντικρίζει τους πιο δεινούς συλλέκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών από την ομάδα των αγοραστών.  

Οι αγοραστές  του Cash Or Trash έχουν δείξει αρκετές φορές μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ηλεκτροφόρα και παράξενα αντικείμενα. Η συσκευή του Γιώργου «ξυπνάει» το ενδιαφέρον των αγοραστών και μια προσφορά, που θα γίνει, δεν θα αφήσει αδιάφορο τον συλλέκτη - πωλητή.