Cash or Trash - Πέμπτη 7.12.2023

Cash or Trash - Πέμπτη 7.12.2023
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Αίγλη παλιάς Αθήνας αλλά και λάμψη από Χόλυγουντ γεμίζει το Cash Or Trash. Το κόσμημα του εμβληματικού οίκου Λαλαούνη, που φέρνει η Αναστασία, προκαλεί έντονα συναισθήματα στους αγοραστές. Όλοι θέλουν λίγο να κρατήσουν το αντικείμενο στα χέρια τους, ένα αντικείμενο που φτιάχτηκε για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και φορέθηκε όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα το 1988. Άραγε ποιος θα καταφέρει να το προσθέσει στη συλλογή του;

Την Τζόι, Ελληνίδα της ομογένειας στις ΗΠΑ, υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη παρέα με την κούκλα της. Μια κούκλα διαφορετική, από όσες έχουμε δει έως τώρα στο Cash Or Trash, που αν είχε στόμα θα έλεγε πολλά νέα από τις πελάτισσες της Τζόι στο Σικάγο. Με γνήσιο Τριπολιτσιώτικο «τσαγανό», η Τζόι μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών για να διεκδικήσει μια δυνατή συμφωνία.

Ο Ζαχαρίας έρχεται στο Cash or Trash με το Lepage φωτιστικό του και μέσα από τις γραφικές του περιγραφές, από τη διαμονή του στη Γαλλία, εξηγεί στη Δέσποινα Μοιραράκη και στον Θάνο Λούδο πώς έφτασε το αντικείμενο στην κατοχή του. Με την ίδια διάθεση συνεπαίρνει και τους αγοραστές, που δίχως κανένα δισταγμό κάνουν δυνατές προσφορές ο ένας μετά τον άλλο.