Cash or Trash - Πέμπτη 12.10.2023

Σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 17:40, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.
Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται στο Cash or Trash, τη Λίνα, η οποία διασκεδάζει την παρουσία της στην εκπομπή, αφού έχει δει όλα τα επεισόδια… μονορούφι! Ζώντας την εμπειρία, σαν να έχει δει σειρά ντοκιμαντέρ, η αγωνία της μεγαλώνει μπαίνοντας στο δωμάτιο των αγοραστών. Άραγε η χαρά της θα παραμένει στα ίδια επίπεδα ακούγοντας τις προσφορές των αγοραστών για το αντικείμενό της;
Η γλυκιά Θεοφανώ έρχεται στο Cash or Trash, για να ζήσει την εμπειρία της δημοπρασίας με ένα αντικείμενο που αν και σύγχρονο, φέρει επάνω του αρκετά στοιχεία από τον παλιό καιρό. Αντικείμενα του είδους θεωρούνται αρχαία ανακάλυψη και αναπόσπαστο κομμάτι της Ασιάτικης κουλτούρας. Με μεγαλύτερη συλλέκτρια την Κοκό Σανέλ, κάποιοι από τους αγοραστές δείχνουν να ανήκουν στο κλαμπ των θαυμαστών του είδους.
Οι λάτρεις του brunch θα δείξουν σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο του Αλέξη από τη Θεσσαλονίκη. Με μια δόση χλιδής, το αντικείμενο του πωλητή διαθέτει φαινομενικά όλα τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στο κλείσιμο μιας κερδοφόρας συμφωνίας. Το γερμανικής κατασκευής αντικείμενο γνωστού οίκου, με το τριαντάφυλλο σήμα κατατεθέν του, επισφραγίζει την αξία του. Άραγε οι αγοραστές είναι έτοιμοι για ένα εκλεπτυσμένο μεσημεριανό γεύμα;
Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!
Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!
Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:40 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!
Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.
Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.
Σύνδεση
Εγγραφή
Με την εγγραφή στο Star TV θα μπορείτε να προσθέτετε στην playlist MyStar στην κεντρική σελίδα τα αγαπημένα σας βίντεο ή όσα θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα.
- Επιλέξτε το "προσθήκη στα αγαπημένα" και θα προστεθούν αμέσως τα βίντεο που επιλέξατε στο MyStar στην κεντρική σελίδα του Star TV.
- Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε στο email σας newsletter με τα τελευταία επεισόδια και highlights του προγράμματος του Star για να μη χάνετε στιγμή.