Cash or Trash - Παρασκευή 23.10.2026

Cash or Trash - Παρασκευή 23.10.2026
Σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 17:20, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τρεις νέους πωλητές με τα ξεχωριστά αντικείμενά τους.

Ο Λάμπρος έρχεται από την Ελευσίνα για να ζήσει και να απολαύσει από κοντά την τηλεοπτική δημοπρασία του Cash or Trash, ένα όνειρο που είχε εδώ και χρόνια! Με τη βοήθεια του  Θάνου Λούδου, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών και αποχωρεί από την εκπομπή δίνοντας μια υπόσχεση: να επιστρέψει με ένα διαφορετικό αντικείμενο! 

Ο Noodles ταξίδεψε από την Κύπρο για να συμμετάσχει στο Cash or Trash, αποδεικνύοντας την αγάπη που έχει η Μεγαλόνησος για την εκπομπή! Το αντικείμενό του κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον των αγοραστών και η δημοπρασία ξεκινά δυναμικά! 

Με ήχους από τα τύμπανα και τις τρομπέτες μιας κινηματογραφικής έναρξης, η Βίβιαν, πρώην οικονομικός αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού, φέρνει στο Cash or Trash ένα επιβλητικό αντικείμενο από αποθήκη με κινηματογραφικά props ταινιών του Hollywood. Οι αγοραστές εντυπωσιάζονται και ανταγωνισμός μεταξύ τους ανεβαίνει!