Cash or Trash - Παρασκευή 16.5.2025

Η όμορφη πλοιοσυνοδός Φωτεινή έρχεται για να γεμίσει με ένα υπέροχο πορφυρό χρώμα τα δύο δωμάτια του Cash Or Trash! Τα αντικείμενά της, αγορασμένα από την αγαπημένη της θεία και σχεδιασμένα από τον δημιουργό επίπλων Romeo Sozzi, είναι σίγουρο ότι μπορούν να τραβήξουν την προσοχή όλων των αγοραστών. Η Φωτεινή, όμως, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών για να πουλήσει τα αντικείμενά της έχοντας λάβει οδηγίες προς… ναυτιλλομένους!
Η Αλεξία ταξίδεψε από την Πάτρα για να φέρει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο από…άλλο πλανήτη! Οι τολμηρές αποφάσεις είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της, αφού έκανε στροφή στην καριέρα της για να γίνει ξεναγός, εγκαταλείποντας μια σίγουρη θέση εργασίας. Σύμφωνα με τον Θάνο Λούδο το αντικείμενο της δυναμικής πωλήτριας είναι από τα πιο ωραία μοντέλα της κατηγορίας του, που έχουμε δει στο Cash Or Trash. Το αυθεντικό αντικείμενο της space age κατηγορίας από τη δεκαετία του ’60, ενθουσιάζει τους αγοραστές και κυρίως τον Θανάση Μαυρομάτη.
Ο Γιώργος έρχεται στο Cash or Trash από τη Χίο, προκειμένου να ζήσει την εμπειρία της δημοπρασίας και να ικανοποιήσει την επιθυμία του πατέρα του καλύτερού του φίλου. Ο πωλητής φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο που είναι πια δυσεύρετο ή όταν βρεθεί είναι συνήθως σε κακή κατάσταση. Το Juke Box του εκπαιδευτικού από τη Χίο, όμως, είναι σε άριστη κατάσταση. Στο δωμάτιο εκτίμησης, ο Γιώργος συγκινεί με τις προσωπικές του ιστορίες και στο δωμάτιο των αγοραστών με το όμορφο αντικείμενό του.
Σύνδεση
Εγγραφή
Με την εγγραφή στο Star TV θα μπορείτε να προσθέτετε στην playlist MyStar στην κεντρική σελίδα τα αγαπημένα σας βίντεο ή όσα θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα.
- Επιλέξτε το "προσθήκη στα αγαπημένα" και θα προστεθούν αμέσως τα βίντεο που επιλέξατε στο MyStar στην κεντρική σελίδα του Star TV.
- Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε στο email σας newsletter με τα τελευταία επεισόδια και highlights του προγράμματος του Star για να μη χάνετε στιγμή.