Cash or Trash - Παρασκευή 12.4.2024

Cash or Trash - Παρασκευή 12.4.2024
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Παρασκευή 12 Απριλίου

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Αλέξανδρος έγινε συλλέκτης τυχαία, όταν ξεκίνησε να εργάζεται σε κατάστημα ενδυμάτων στο Μοναστηράκι, όπου τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την αύρα του παλιού. Μακάβρια η χρήση του αντικειμένου, που φέρνει ο πωλητής στο Cash or Trash, αλλά η χρονολογική τοποθέτησή του από τον Θάνο Λούδο διαφέρει από εκείνη που πιστεύει ο Αλέξανδρος. Αγγίζοντας την αιωνιότητα της ζωής μέσα από το αντικείμενό του και κρατώντας τα ουσιώδη από την εκτίμηση, ο Αλέξανδρος γνωρίζει πόσα μπορεί να κερδίσει στο δωμάτιο των αγοραστών.

Το αντικείμενο, που φέρνει ο Θεόδωρος στο Cash or Trash, μπορεί να βοηθήσει τους αγοραστές να βρουν το δρόμο για… τις μεγάλες προσφορές! Τα αραβουργήματα σαγηνεύουν  τον Δημήτρη Δεμερτζή, αλλά και τον Φοίβο Στρουγγάρη και ο πωλητής ελπίζει σε μια δυνατή συμφωνία!

Η νεαρή Στεργιάννα φέρνει στο Cash Or Trash το πρώτο ρολόι χειρός συγκεκριμένης σειράς. Η διασώστρια και μοντέλο, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με σιγουριά, σε μια από τις πιο σκληρές δημοπρασίες. Το ρολόι χειρός, που φέρνει η πωλήτρια είναι το πιο συλλεκτικό και σπάνιο, που έχει έρθει στην εκπομπή, έως τώρα.