Cash or Trash - Δευτέρα 27.4.2026

Cash or Trash - Δευτέρα 27.4.2026
Σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου στις 17:20, στο Cash or Trash, η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία. 

Ο Δημήτρης απολαμβάνει την περίοδο της συνταξιοδότησής του, έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από πολλά χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, όπου εργαζόταν ως διπλωμάτης. Η φιλοσοφία του όπως και της συζύγου του είναι πως τα αντικείμενα των συλλογών πρέπει να «ζουν», γεγονός που ισχύει και για τα αντικείμενα που παρουσιάζει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash. Η πρόθεση του πωλητή από την Αθήνα είναι να περάσουν τα αντικείμενά του στα χέρια ενός αγοραστή που θα τα διεκδικήσει, προκειμένου να τα απολαύσει όσο και ο ίδιος. 

Με το σκεπτικό ότι «συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις», η Έλενα επιστρέφει στο Cash or Trash για να δοκιμάσει ξανά την τύχη της και να πουλήσει ένα ακόμα αντικείμενο. Την προηγούμενη φορά είχε καταφέρει να ξεπεράσει τις προσδοκίες της στη δημοπρασία και έτσι σήμερα μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών γεμάτη αυτοπεποίθηση με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι αντικειμένων. 

Ο Νικόλας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να δημοπρατήσει ένα από τα πιο ιδιαίτερα τραπέζια που έχουν παρουσιαστεί στο Cash or Trash. Η εμπιστοσύνη του για τους συλλέκτες αγοραστές της εκπομπής διαμορφώθηκε παρακολουθώντας τα επεισόδια ανελλιπώς και αποτελεί ξεκάθαρα τον λόγο που τον φέρνει μπροστά τους. Μια δημοπρασία με αναπάντεχη τροπή, με την ένταση να  κορυφώνεται μέχρι το τέλος της. Τελικά, θα επιβεβαιωθεί το ένστικτο του πωλητή;