Cash or Trash - Δευτέρα 15.4.2024

Cash or Trash - Δευτέρα 15.4.2024
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ένα αντικείμενο, που μέχρι και οι βασιλιάδες χρησιμοποιούσαν για να «ακονίσουν» το πνεύμα τους, φέρνει ο Ηλίας στο Cash Or Trash. Η ποιότητα, σε συνδυασμό και με την κατάσταση του αντικειμένου, συχνά ενισχύουν την εκτίμηση. Ο τρόπος κατασκευής, καθώς και το υλικό, θέτουν τις παραμέτρους για την τελική τιμή εκτίμησης του Θάνου Λούδου, που, όμως, δεν είναι αυτή που περίμενε να ακούσει ο πωλητής και πλοηγός μηχανικός πλοίων της πυροσβεστικής. Όμως, ο Ηλίας έχει τη θέληση και τη διάθεση να ανατρέψει την τιμή της εκτίμησης και να περάσει καλά σε όλη τη διάρκεια της δημοπρασίας!

Η Έφη ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο Cash Or Trash. Η ομορφιά του οικογενειακού αντικειμένου της κερδίζει τις εντυπώσεις στο δωμάτιο των αγοραστών. Η λεπτομέρεια, που φέρει το ειδικής κατασκευής αντικείμενο της πωλήτριας, «προδίδει» την Ασιατική προέλευσή του. Η δημοπρασία αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το αντικείμενο της Έφης δεν το έχει αντικρίσει ξανά κανένας από τους αγοραστές.

Ο Σπύρος, δεινός πωλητής στην επαγγελματική του πορεία, φέρνει ένα αντικείμενο στο Cash Or Trash από τις αγαπημένες κατηγορίες των αγοραστών. Το ιδιαίτερο ραδιόφωνο - ρολόι του πωλητή έρχεται πλήρες, με κουτί και οδηγίες, απολύτως λειτουργικό και πάνω απ’ όλα… space age! Θα είναι άραγε το ίδιο τυχερός, ώστε να βρεθεί μπροστά στους γνωστούς αγοραστές, λάτρεις των αντικειμένων αυτής της κατηγορίας;