Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε κριθαράκι με πιπεριές και κοκκινιστό χοιρινό.
Κριθαράκι με μανιτάρια και κοτόπουλο
Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Γιουβαρλάκια κοτόπουλου με κρέμα λεμονιού
Κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι ολικής
Yλικά
2 συσκευασίες κριθαράκι με πιπεριές και ντομάτα
800 γραμμάρια χοιρινό μπούτι
5κ. σούπας ελαιόλαδο
1 μεσαίο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ. σούπας αλεύρι
2 κ σούπας καπνιστή πάπρικα
500 γρ. σάλτσα ντομάτας
3 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ