Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Καστίγιο

Χώρισε με την καλή του, τα ξαναβρήκαν και πάνε για... παιδί

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιβεβαίωσαν την επανασύνδεσή τους ο Νέρι Καστίγιο και η Μαριάννα Σταματοπούλου, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους! Ο παίκτης του Ολυμπιακού και η καλή του, που έχουν ήδη ένα κορίτσι, είχαν χωρίσει. Ωστόσο, έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να που έρχονται τα γεννητούρια...

Ο Νέρι γνώρισε την Μαριάννα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε. Εκείνος την έραινε με λουλούδια, εκείνη του αφιέρωνε άσματα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος... Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λονδίνο το 2008.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, όμως, οι φήμες για την άστατη ζωή του Μεξικάνου ποδοσφαιριστή άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν! Μάλιστα, ακριβώς μία μέρα μετά τον γάμο, βρετανική εφημερίδα ανέφερε πως ο Καστίγιο απατούσε την γυναίκα του με το μοντέλο Ιμόγκεν Τόμας!

Αρχικά, το ζευγάρι έκλεινε τα αυτιά σε όσα γράφονταν και λέγονταν, μέχρι που η απόφασή του να χωρίσει έσκασε σαν βόμβα... Νέρι και Μαριάννα έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια, με την τραγουδίστρια να παίρνει την κορούλα τους, Μύριαμ και να μετακομίζει στο πατρικό της, στη Χαλκίδα.

Τελικά, αποφάσισαν τελικά να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, για χάρη και της κόρης τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μαριάννα διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού να αναφέρουν πως περιμένει αγόρι!

Σε λίγους μήνες, λοιπόν, η μικρή Μύριαμ θα αποκτήσει αδερφούλη και ο μπαμπάς Καστίγιο έναν γιο να παίρνει μαζί στο γήπεδο...