Άκης Παυλόπουλος: Η τρυφερή εξομολόγηση της συζύγου του, Ελένης Φωτοπούλου

«Είναι ο φύλακας άγγελος όσων έχουν την τύχη να βρίσκονται κοντά του»

Δείτε το βίντεο που πόσταρε η Ελένη Φωτοπούλου για τον Άκη Παυλόπουλο

Με μια προσωπική ανάρτηση στα social media, η Ελένη Φωτοπούλου ευχήθηκε δημόσια στον σύζυγό της, Άκη Παυλόπουλο, για την ονομαστική του γιορτή.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε κοινές τους φωτογραφίες κι αναφέρθηκε στον άνθρωπο με τον οποίο, όπως έγραψε, πορεύεται εδώ και 15 χρόνια, μαζί με τα παιδιά τους. 

Άκης Παυλόπουλος: Διακοπές στη Νάξο - Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή τη γιορτή του Άκη Παυλόπουλου, ο οποίος είναι βαφτισμένος Σωτήρης. Το ζευγάρι κρατά συνήθως χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά η Ελένη Φωτοπούλου επέλεξε να εκφραστεί δημόσια με ένα εκτενές μήνυμα για τον σύζυγό της.

Με λόγια ιδιαίτερα θερμά, περιέγραψε τον γνωστό δημοσιογράφο ως άνθρωπο που της έχει διδάξει υπομονή, αγάπη κι αξιοπρέπεια, ενώ τον χαρακτήρισε και «φύλακα άγγελο» για τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του.

«Δεκαπέντε χρόνια τώρα μου διδάσκει υπομονή κι αγάπη. Μου μαθαίνει πως τίποτα στη ζωή δεν είναι ούτε δεδομένο, ούτε αυτονόητο και πως την κάθε στιγμή πρέπει να τη ρουφάμε, να τη ζούμε με όλο μας το είναι. Ο Σωτήρης μου ξέρει να δίνει. Είναι ο φύλακας άγγελος όσων έχουν την τύχη να βρίσκονται κοντά του. Είναι μια απτή απόδειξη πως η καλοσύνη στον κόσμο αυτό εξακολουθεί να υπάρχει. Μα πάνω από όλα, 15 χρόνια τώρα, μαθαίνει σε εμένα και στα παιδιά μας να πορευόμαστε με το κεφάλι μας ψηλά, με αξιοπρέπεια και θάρρος, γεμάτοι από την αγάπη που δίνουμε και από εκείνη που μας δίνεται. Χρόνια πολλά Σωτήρη μας, αγάπη μας, φως της ζωής μας. Χρόνια πολλά στα ελληνικά, στα αγγλικά και σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, χρόνια πολλά στη γλώσσα της αγάπης», έγραψε. 

Άκης Παυλόπουλος: Συγκινημένος για το χρυσό μετάλλιο του 11χρονου γιου του

Στη δημοσίευσή της, η Ελένη Φωτοπούλου συνόδευσε το μήνυμα με ένα κολάζ φωτογραφικών στιγμών από την κοινή τους ζωή, επιλέγοντας να δώσει δημόσια το δικό της μήνυμα για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η ανάρτηση της Ελένης Φωτοπούλου για τον Άκη Παυλόπουλο

Ελένη Φωτοπούλου και Άκης Παυλόπουλος κρατούν χαμηλό προφίλ

Η Ελένη Φωτοπούλου και ο Άκης Παυλόπουλος συγκαταλέγονται στα ζευγάρια του δημοσιογραφικού χώρου που αποφεύγουν συστηματικά την έκθεση της προσωπικής τους ζωής. Οι δημόσιες αναφορές στην οικογένειά τους είναι περιορισμένες, με εξαίρεση ορισμένες αναρτήσεις στα social media.

Αυτή τη φορά, η αφορμή ήταν η ονομαστική εορτή του δημοσιογράφου και παρουσιαστή, γεγονός που οδήγησε την Ελένη Φωτοπούλου σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Καλημέρα Ελλάδα: Στα γυρίσματα του trailer με τον Παυλόπουλο και τον Χιώτη

Το νέο επαγγελματικό βήμα στο Καλημέρα Ελλάδα

Ο Άκης Παυλόπουλος συνδέεται αυτή την περίοδο και με μια σημαντική τηλεοπτική εξέλιξη, καθώς τη νέα σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα με τον Βασίλη Χιώτη.

Η αναφορά αυτή προσθέτει ειδησεογραφικό βάρος στην ανάρτηση, καθώς η δημόσια ευχή της Ελένης Φωτοπούλου συμπίπτει χρονικά με μια νέα επαγγελματική φάση για τον Άκη Παυλόπουλο στην τηλεόραση.