Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ηθοποιός η σύζυγός του, τραγουδίστρια η κόρη του!

Το βιογραφικό του Λάζαρου Γεωργακόπουλο από τη σειρά Ο Τιμωρός

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος θα υποδυθεί τον ρόλο του Γ. Μόρτζου στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» - Το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ντάφλου στο Breakfast@Star 

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει λάβει μέρος σε πολλές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές. Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο Τιμωρός και υποδύεται έναν ισχυρό επιχειρηματία, που χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα, για να πετύχει τους σκοπούς του. 

Γεωργακόπουλος: Το απρόοπτο επί σκηνής-«Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν...»

Είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και ως «Καραπάνος» στη δραματική σειρά «Σασμός» αλλα και ως «Χριστόφορος Μπουραντάς» στον «Παράδεισο των κυριών». Άλλες σειρές στις οποίες έχει συμμετάσχει ο καταξιωμένος ηθοποιός είναι: «Στο Κάμπινγκ», «Η φανέλα με το “9”», «Σταύρωση Χωρίς Ανάσταση», «Συνωμοσία», «Οι τελευταίοι εγγονοί», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Η πτώση του οίκου Γαζή», «Έρωτας και Πάθος», «Το μάτι του φιδιού», «Μια ζωή για την Έλσα», «Ανατομία ενός εγλήματος» και «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο λόγος που σκέφτηκε να πει «όχι» στον Σασμό

  • Γεννημένος στην Αθήνα το 1963, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι 61 ετών. 
  • Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.
  • Εκτός από την τηλεόραση, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει σημαντική θητεία και στο θέατρο, με την «Κασέτα» της Λούλας Αναγνωστάκη να είναι η πρώτη θεατρική παράσταση, στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει. Άλλες αξιοσημείωτες παραστάσεις στο βιογραφικό του είναι το «Αμόρε» στο Εθνικό Θέατρο, αλλά και οι αρχαίες τραγωδίες του Ευριπίδη Βάκχες και Ορέστης που ανέβηκαν την περίοδο 2005 και 2008 στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου, αλλά και πιο πρόσφατη η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» στο Ηρώδειο. Ακόμα πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία μεγάλου μήκους της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Ζακλίν Λέντζου με τίτλο «Σελήνη 66 Ερωτήσεις», που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. 
  • Στο πρόσωπο της επίσης ηθοποιού Μαρίας Κατσιαδάκη έχει βρει τη γυναίκα της ζωή του, ενώ η γέννηση της κόρης τους, Ιωάννας, που κάνει καριέρα στο τραγούδι, επισφράγισε την οικογενειακή τους ευτυχία. Αξίζει να σημειωθεί πως νονά της Ιωάννας Γεωργακοπούλου είναι η γνωστή ηθοποιός Λυδία Φωτοπούλου. 

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στην Επίδαυρο με τη Λυδία Φωτοπούλου, η οποία είχε σκηνοθέτησει τον «Ορέστη» του Ευριπίδη

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η σύζυγος και η κόρη του 

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη Μαρία Κατσιαδάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ιωάννα Γεωργακοπούλου. 

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με τη Μαρία Κατσιαδάκη και την κόρη τους Ιωάννα σε θεατρική πρεμιέρα /NDP 

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ωστόσο έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Για την απόφασή τους αυτή είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Υπογράψαμε πέρυσι ένα σύμφωνο συμβίωσης για πρακτικούς λόγους – αν αρρώσταινε ο ένας από τους δυο μας, ο άλλος δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Δεν παντρευτήκαμε όμως γιατί δεν το σκεφτήκαμε ποτέ. Δεν νιώθω ποτέ την ανάγκη να γιορτάσουμε με φίλους το ότι είμαστε μαζί, το σημαντικό πάντα ήταν το ότι είμαστε μαζί. Ακόμα και όταν γεννήθηκε η Ιωάννα, πάλι δεν μας πέρασε από το μυαλό. Αναγνωρίστηκε το παιδί και προχωρήσαμε παρακάτω. Στο να τη μεγαλώσουμε μαζί. Ενδεχομένως αν ένας από τους δύο μας το είχε θέσει, κάποια στιγμή να παντρευόμασταν. Δεν ήταν όμως κάτι που είχαμε ανάγκη για να μείνουμε μαζί, δεν χρειαζόμασταν ένα χαρτί ή να δώσουμε όρκους για να δεθούμε. Το δέσιμο μεταξύ μας υπήρχε και υπάρχει -για αυτό πιστεύω πως λειτούργησε και λειτουργεί μετά από τόσα χρόνια». 

Η σύζυγός του είναι γνωστή στους θεατρόφιλους, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές. 

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η ενασχόληση της κόρης του με το τραγούδι 

Μόλις στα 19 της χρόνια, η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου και της Μαρίας Κατσιαδάκη, είχε ανέβει στη σκηνή του «The Voice 5», εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες. Η ίδια είχε συγκινήσει τότε με την προσωπική της ιστορία, αποκαλύπτοντας ότι αντιμεωπίζει προβλήματα με την όρασή της, καθώς πάσχει από τη σπάνια νόσο του Stargardt, που είναι μια μορφή εκφύλισης της ωχράς κηλίδας. 

 

 

«Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα, γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι”», είχε εξομολογηθεί.

Η Joanne, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, δεν ενθουσίασε μόνο στην audiotion της, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του talent show, καταφέρνοντας μάλιστα να στεφθεί μεγάλη νικήτρια.