Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο στην ησυχία μου»– Τι είπε ο Κατριβέσης

Η αντίδραση του σεφ για την κρίση στον γάμο του με την τραγουδίστρια

Η αντίδραση του Δημήτρη Κατριβέση σε ερώτηση για την κρίση στον γάμο του και η έκκληση της Μαριάντας Πιερίδη/ Το Πρωινό Ant1

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μαριάντα Πιερίδη είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη ότι περνά κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση. 

Δημήτρης Κατριβέσης: Πρώτη φορά απαντά στις φήμες χωρισμού από την Πιερίδη

Ο σεφ ταξίδεψε σήμερα από τη Σαντορίνη, όπου δραστηριοποιείτο, στην Αθήνα και δημοσιογράφος της εκπομπής του Ant1 «Το Πρωινό» τον συνάντησε στο αεροδρόμιο.

Δημήτρης Κατριβέσης- Μαριάντα Πιερίδη / NDP

«Δε νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά» ήταν η λακωνική απάντηση του Δημήτρη Κατριβέση. 

Μελέτη για Πιερίδη: «Το σωματοποίησα, για μένα αυτό είναι χυδαίο»

Η ίδια εκπομπή φιλοξένησε και νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία εξέφρασε την επιθυμία της να σταματήσει όλο αυτό. «Δε θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις» είπε η τραγουδίστρια.

Πρώην σύντροφος Μαριάντας Πιερίδη: «Αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται»

«Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία και με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφό μου, γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», κατέληξε.