Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς

Βίντεο για την Ιωάννα Μαλέσκου από την εκπομπή Breakfast@star

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατάφερε να ξαφνιάσει τους πάντες όταν το απόγευμα της Κυριακής (8/1), μία ημέρα πριν την ονομαστική της εορτή, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της μωράκι.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι»

Ο Κωνστανυίνος Δανιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους/ φωτογραφία NDP

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για αν και πότε θα επιστρέψει τηλεοπτικά

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η 33χρονη εγκυμονούσα μέσω Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η μέλλουσα μαμά και ο εκπαιδευτής σκύλων είναι ζευγάρι αρκετό καιρό, αλλά κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Οι ευχές των celebrities για την εγκυμοσύνη της

Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έσπευσαν να της ευχηθούν για το μωράκι που περιμένει «βομβαρδίζοντας» με likes και σχόλια το post της.