Χρηστίδου: Το σχόλιο όλο νόημα μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη

«Τι να σας πω…. καταλαβαίνετε»

Φορτισμένη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, λόγω της δικαστικής τους διαμάχης σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μετά από έναν χρόνο μου ζήτησε τον καναπέ και το ψυγείο»

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες καθώς, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο frontman των Onirama δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό. Ο τραγουδιστής τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Ο Μαραντίνης απαντά στη Χρηστίδου για τη διατροφή - Τι λέει ο δικηγόρος του

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά στο δικαστήριο / NDP Photo

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έξω από το δικαστήριο / NDP Photo

Κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου απέφυγε να σχολιάσει εκτενώς όσα διαδραματίστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε και αρκέστηκε σε μια λακωνική δήλωση όλο νόημα.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου»

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω κι εγώ τώρα, που λέει κι η Φαίη, ε; Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας», δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο.