Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στο μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Mετά το εξώδικο, η γνωστή τραγουδίστρια προχωρά στην αντεπίθεση

«Φουντώνει» κι άλλο η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά με την Καίτη Γαρμπή.

Εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή: Τους ζητούν 60.000 ευρώ

Η Καίτη Γαρμπή έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης/ Φωτογραφία NDP

Έτσι μετά το εξώδικο που δέχτηκε από το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, το ζευγάρι προχώρησε στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα η πλευρά της Καίτης Γαρμπή αποφάσισε να απαντήσει κι εκείνη με εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο.

Kαίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση μετά το εξώδικο από γνωστό νυχτερινό κέντρο

Σε σκληρή γλώσσα, διαλευκάνει τα πάντα και ειδικότερα το ζήτημα για την προκαταβολή των 20.000 ευρώ, που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης.

Η γνωστή ερμηνεύτρια ξεκαθαρίζει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά τα πήρε για μια συνεργασία που τελικά δεν έγινε, χωρίς ωστόσο η ίδια να φέρει ευθύνη, καθώς είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Θυμίζουμε πως ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε εξώδικο, είναι επειδή εισέπραξε χρήματα για εμφανίσεις που ματαιώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και είχε αποφασιστεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του συζύγου της.