Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha
Κόντρα ξέσπασε λίγο πριν τα Χριστούγεννα ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, μετά την απόφαση του ηθοποιού να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση Σκρουτζ όπου θα συμπρωταγωνιστούσαν, για να συμμετάσχει στο Survivor.
Μπιμπίλας: «Πασίγνωστος πρωταγωνιστής δουλεύει ντελίβερι σε πιτσαρία»
Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, ο νεαρός ηθοποιός αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης για οικογενειακούς λόγους.
Φαίνεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τα βρήκε ξανά με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου
Το πρωί της Πέμπτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας εν συντομία την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor.
«Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
«Μιλήσαμε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ακόμα. Τα είπαμε πολύ γρήγορα, είπαμε να συναντηθούμε. Τον άκουσα στεναχωρημένο, αλλά θα συναντηθούμε και θα μου τα πει από κοντά», είπε στον «αέρα».