Λαμπερή στα κόκκινα η βασίλισσα Ελισάβετ για το χριστουγεννιάτικο μήνυμα

Τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Δείτε το βίντεο για τη βασίλισσα Ελισάβετ από το Breakfast@Star

Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο θα περάσει φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως είδαμε και την παραμονή των Χριστουγέννων στο Breakfast@Star

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, ετοιμάζεται να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οργανώνει τελετή μνήμης για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Όπως αναφέρει το Παλάτι, η βασίλισσα θα αναφερθεί στον εκλιπόντα σύζυγό της στη συγκινητική ομιλία που ετοιμάζει για την ημέρα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ηχογράφησε μια «ιδιαίτερα προσωπική» ομιλία στο πρώτο της μήνυμα την ημέρα των Χριστουγέννων χωρίς τον Φίλιππο.

Με κόκκινο φόρεμα και τη φωτογραφία του πρίγκιπα Φιλίππου στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της η βασίλισσα Ελισάβετ /Φωτογραφία AP Images

Για το βίντεο μάλιστα, επέλεξε να φορέσει κόκκινο φόρεμα αλλά και την καρφίτσα που φορούσε σε σημαντικές στιγμές της κοινής τους ζωής. Πρόκειται για μια καρφίτσα με ζαφείρι που της είχε χαρίσει ο σύζύγόε της στον μήνα του μέλιτος το 1947. 

Φτιάξε τις συνταγές για χριστουγεννιάτικα γλυκά της βασίλισσας Ελισάβετ

Όπως ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ, την άνοιξη του 2022 θα γίνει η εκδήλωση στη μνήμη του πρίγκιπα Φιλίππου για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star