Κατερίνα Στικούδη: Είναι ή δεν είναι τελικά έγκυος;

Η αντίδραση της Μαγγίρα όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της Μπέττυ Μαγγίρα όταν αναφέρθηκε η εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη έχει προκαλέσει μεγάλο μπέρδεμα στα ελληνικά media σχετικά με το αν είναι έγκυος ή όχι! 

Κατερίνα Στικούδη: Ποια ήταν η κριτική που την ενόχλησε πολύ;

Η εγκυμοσύνη της γνωστής τραγουδίστριας υπήρχε ως «φήμη» για αρκετό καιρό. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά είχε επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδαμε σε κάποια πλάνα την Κατερίνα Στικούδη. Δε θα το αναφέραμε, γιατί ξέρω πως η Κατερίνα δε θέλει να το σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Επειδή ακούγεται έντονα, δεν είναι τριών, είναι… έξι (ενν: μηνών). Όλα καλά». 

Κατερίνα Στικούδη: Πώς αντέδρασε η Μπέττυ Μαγγίρα όταν αναφέρθηκαν στην εγκυμοσύνη της;

Πέρα από τη Φαίη Σκορδά, στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη αναφέρθηκε σήμερα και το πάνελ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ως καλεσμένη της την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο YFSF. Όταν αναφέρθηκε στην Κατερίνα Στικούδη, ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε: «Συγγνώμη, η Κατερίνα Στικούδη με την κοιλιά στο στόμα πως τα κάνει όλα αυτά; Δεν είναι έγκυος;». 

Μπέττυ Μαγγίρα: Ένταση και αμηχανία στη συνέντευξή της στο «Έλα Χαμογέλα»!

Τότε, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν απάντησε τίποτα και κοίταξε τον Παύλο Σταματόπουλο γεμάτη αμηχανία. Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Συγγνώμη, το έχει πει η κοπέλα αυτό; Δεν το έχει πει. Ας αφήσουμε την Κατερίνα Στικούδη και την κατάστασή της ήσυχη!»

Κατερίνα Στικούδη: Για μπάνιο με… επίπεδη κοιλιά!

Ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, όμως, προκάλεσε η Κατερίνα Στικούδη με τις σημερινές φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασε στο Instagram. 

H τραγουδίστρια πήγε για το πρώτο της μπάνιο στην Πάργα και φωτογραφήθηκε με μπικίνι. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, η κοιλιά της είναι τελείως επίπεδη, κάτι που είναι δύσκολο να συμβαίνει αν είναι ταυτόχρονα έξι μηνών έγκυος! 

Το σίγουρο είναι πως για άλλη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς είχε κάνει όταν παντρεύτηκε τον καλό της το 2019!