Mπαλατσινού: «Με την Μενεγάκη δεν κάνουμε παρέα»

Ο Κωστόπουλος, η ζήλια και οι… φιλίες!

Ακομπλεξάριστη και «cool, η Τζένη Μπαλατσινού τα είπε όλα. Μιλώντας για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι «παρέα δεν κάνουμε με τη Μενεγάκη. Δεν έγινε τίποτα. Απλά κάποιες στιγμές της ζωής συναντιέσαι με έναν άνθρωπο, και κάποιες άλλες στιγμές σταματάς να συναντιέσαι. Συμβαίνει. Τυχαίνει. Αλλάζουν οι προτεραιότητες, οι συνήθειες. Εγώ δεν έχω τσακωθεί πάντως». Άλλωστε όπως λέει οι φίλοι της είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και έχει μόνο δυο κολλητές.

Το πιο ωραίο που έχει συμβεί στη ζωή της είναι ότι «είμαι μητέρα τριών παιδιών. Τα παιδιά μου είναι ο,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό». Άλλωστε οι λόγοι που σταμάτησε το μόντελινγκ ήταν ότι «ήθελα να κλειστώ σπίτι να μυρίζω τα παιδιά μου. Έμεινα έγκυος μετά από δύο μήνες αλλά είχα αποφασίσει πριν ότι ήθελα να κάτσω σπίτι και να γίνω κουνέλα».

Πως έπεισε τον τότε αμετανόητο εργένη να παντρευτεί; «Του έκανα λίγο τη χαζή. Τον κορόιδεψα. Έδειχνα ότι είμαι τέλεια. Ήμουνα πολύ ξεκάθαρη. Εγώ είμαι μόνο γι΄αυτό. Αν είναι να χάνουμε χρόνο, του είπα κοίτα να δεις: “εγώ είμαι 23, θα γεράσω σε λίγο πρέπει να παντρευτώ”. Και το αποφάσισε ο κακομοίρης».

Η καθημερινότητα της με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν είναι όλο έξοδοι και βόλτες: «Περνάμε πολλές ��ρες στον καναπέ. Μου μαγειρεύει και βλέπουμε ταινίες». Μάλιστα όπως λέει χαριτολογώντας, ο καναπές στο σημείο αυτό έχει μια λακκούβα.

Τα ελαττώματα του είναι ότι «δεν είναι τακτικός. Πετάει τα πράγματα του σπίτι και τρέχουμε και τα μαζεύουμε. Είναι ισχυρογνώμων. Αλλά ακούει αν επιμένεις και έχεις επιχειρήματα». Για ποιους λόγους τσακώνονται; «π.χ άμα καπνίζει στο κρεβάτι και λερώσει το σεντόνι».

Πως είναι η σχέση τους όμως; τον ζηλεύει καθόλου; «Εγώ ζηλεύω πάρα πολύ. Με τα χρόνια ξέρω που πρέπει να ζηλέψω και που όχι. Στο παρελθόν έχω κοιτάξει και το κινητό του. Τώρα όχι πια». Όσο για τον Πέτρο Κωστόπουλο; «Ο Πέτρος μπορεί να ζηλέψει με μια φαντασία. Με κάτι άσχετο».

Στις κοινωνικές, φιλικές και προσωπικές της σχέσεις πάντως, δηλώνει «ντροπαλή, πειραχτήρι και αρκετά cool. Δεν είμαι σοβαρή. Έχω άντρες φίλους και είμαι πολύ καλή φίλη με φίλους του άντρα μου. παίρνω μέρος και μ αρέσουν οι αντρικές συζητήσεις. Είμαι λίγο αγοροκόριτσο. Αυτό με έχει σώσει στη ζωή μου».

Δείτε τι δήλωσε στο "Πρωινό mou"...