Βγάνουν «στο σφυρί» τα κοστούμια επωνύμων

Τι πωλείται, πού και πότε;

Μερικά από τα πλέον θρυλικά κοστούμια του Hollywood δημοπρατούνται στις 18 Ιουνίου στην Καλιφόρνια, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει ρούχα που φόρεσαν ηθοποιοί όπως οι Charlie Chaplin, Barbra Streisand, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe και Judy Garland!

Τα κοστούμια ανήκαν στην συλλογή της Debbie Reynolds η οποία συλλέγει αντικείμενα από ταινίες εδώ και 50 χρόνια. Αν και αρχικά σκόπευε να τα εκθέσει σε μουσείο, η ηθοποιός δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την οικονομική κρίση και αποφάσισε να πουλήσει την συλλογή.

Μεταξύ των κοστουμιών είναι το φόρεμα της Marilyn Monroe στην ταινία «The Seven Years Itch», το μπλε φόρεμα και τα κόκκινα παπούτσια της Judy Garland από το «The Wizard of Oz», το καπέλο που φορούσε ο Charlie Chaplin στο «Tramp», το χρυσό φόρεμα της Barbara Streisand από την ταινία «Hello Dolly» (που θεωρείται ένα από τα ακριβότερα ever) και όλα τα ρούχα της Julie Andrews από το «The Sound of Music».

Συνολικά, βγαίνουν «στο σφυρί» 3.500 αντικείμενα, που προηγουμένως θα εκτεθούν στο «Paley Center for Media» του Μπέβερλι Χιλς.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (https://lineup.heineken.gr/)