Θεοδωρίδου:«Είμαι έτοιμη για τον μεγάλο έρωτα»

Θέλει να κάνει... γιο!

Έτοιμη να… ερωτευτεί είναι και πάλι η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μιλώντας στο «Πρωινό mou» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σύντροφο αυτό το διάστημα.


«Είμαι πάντα έτοιμη για τον μεγάλο έρωτα», δηλώνει, αλλά δεν είναι πρόθυμη να αφήσει την καριέρα της για αυτό. «Μην τα μπερδεύουμε», λέει.


Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αν ήμασταν μαζί θα το λέγαμε. Ελεύθεροι είμαστε και ��ι δύο», λέει δίνοντας -άθελα της μάλλον- είδηση και για τα προσωπικά του Γρηγόρη!!! «Με τον Γρηγόρη είμαστε φίλοι», προσθέτει.


Πάντως, σε ένα ακόμα παιδάκι δεν θα έλεγε «όχι». «Ένα γιο, ωραίο, ψηλό, που να έχει τα μάτια μου», ξεκαθαρίζει, ενώ δηλώνει μεγάλη ικανοποίηση για την απήχηση που έχει στην Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα.

Η συζήτηση ήρθε -για άλλη μια φορά- στις πλαστικές και η Νατάσα υποστήριξε -για άλλη μια φορά- ότι δεν έχει κάνει. «Δεν καπνίζω και δεν πίνω. Αυτό είναι το μυστικό μου», είπε.

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της Αντρέα Φουστάνο, λέγοντας ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος. Αν λάβει κανείς υπόψη και την πρόσφατη κοινή τους έξοδο με την Ελένη και τον Ματέο, φαίνεται ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί…