Νέο «χτύπημα» για Prodigy: Πέθανε ο πιστός σωματοφύλακας του Keith Flint

Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή του συγκροτήματος

Κι άλλη απώλεια μετρούν οι Prodigy.

Λίγες εβδομάδες μετά την αυτοκτονία – σοκ του Keith Flint, πέθανε ο πιστός σωματοφύλακας του τραγουδιστή του συγκροτήματος από καρκίνο.

Θρήνος στην κηδεία του Keith Flint – Δακρυσμένοι οι fans των «Prodigy»

Keith Flint: Το τηλεφώνημα στην πρώην σύζυγό του λίγο πριν αυτοκτονήσει

Ο Con, όπως αποκαλούσαν τα μέλη του συγκροτήματος τον Cornelius Murphy, «έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και την κόρη του. Είχε διαγνωστεί πριν από 10 χρόνια με μυέλωμα, έναν τύπο καρκίνου που αναπτύσσεται από κύτταρα στον μυελό των οστών που ονομάζονται κύτταρα πλάσματος

Ο πιστός σωματοφύλακας του Keith Flint «έφυγε» από τη ζωή λίγες εβδομάδες μετά τον δημοφιλή τραγουδιστή

Όταν οι Prodigy γύριζαν video από συναυλία τους στην Ελλάδα

Απίστευτο: Πάλι σκόραρε ο Ράμσεϊ και πέθανε διάσημος – 17 συμπτώσεις;

Ήταν ο φύλακας-άγγελος του Flint, αλλά και των Prodigy συνολικά, και το δημοφιλές συγκρότημα τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα social media.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Con. Πάντα μας πρόσεχες και ήσουν στο πλευρό μας. Ήσουν πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος, στην πραγματικότητα ήσουν ο Σούπερμαν, οι άνθρωποι που σε ήξεραν θα καταλάβουν τι λέμε ... Πάνω απ' όλα ήσουν ο πιο πιστός φίλος για όλους μας. Θα μας λείψεις πραγματικά. Η αγάπη μας στην Jayne και στην οικογένεια του. Τα αγόρια των Prodigy», έγραψε το συγκρότημα.