Σε κακό χάλι η Whitney Houston-ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες σοκ

Ξεμαλλιασμένη και πολύ μεθυσμένη

Η Whitney Houston, μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις, βιώνει την απόλυτη παρακμή.

Μετά από μια καριέρα γεμάτη λάμψη και επιτυχία, η 48χρονη star έχει πάρει την κατηφόρα.

Οι φωτογράφοι, την «τσάκωσαν» σε νυχτερινή έξοδο με μερικές καλές της φίλες στο Hollywood. Η κατάσταση της; μαύρο χάλι!
Εκτός του ότι είχε πιει πολύ, δεν καταλάβαινε και τι έκανε. Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, με το που βγήκε από το club, η Houston φαίνεται εκνευρισμένη, επιθετική και γενικά πολύ οξύθυμη.

��τυμένη στα μαύρα, το «έκαψε» για τα καλά, μιας και είναι εντελώς ξεμαλλιασμένη, το μακιγιάζ της έχει φύγει, ενώ οι εκφράσεις του προσώπου της «μαρτυρούν» πως το έχει τσούξει.
Ούτε να προχωρήσει δεν μπορούσε καλά καλά, γι΄αυτό και χρειάστηκε η βοήθεια του σωματοφύλακα αλλά και μιας πολύ καλής της φίλης από δίπλα, που προσπαθούσε όπως όπως να σώσει την κατάσταση.

Μάλιστα, ο φακός εστίασε πολύ στην φουσκωμένη της κοιλιά που διακρινόταν ξεκάθαρα μέσα από το μαύρο στενό της φόρεμα.
Φυσικά και δεν είναι έγκυος. Απλά η κοιλιά της είναι αποτέλεσμα των καταχρήσεων, μιας και η Houston ήταν εθισμένη στο ποτό και στα ναρκωτικά. Αν κρίνουμε δε από τις φωτογραφίες, ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει.

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Whitney, που σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη και με την χρεοκοπία, μιας και ξόδεψε όλη την περιουσία της!