«Κατηγορώ τον εαυτό μου για τον θάνατο της κόρης μου» λέει ο πατέρας της Πίτσις Γκέλντοφ

Έξι μήνες μετά, δεν μπορεί να «χωνέψει» τον τραγικό χαμό της κόρης του ο Μπόμπ Γκέλντοφ

​Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μπόμπ Γκέλντοφ, ο οποίος έξι μήνες μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του, δεν μπορεί να το «χωνέψει» και κατηγορεί τον εαυτό του για την απωλειά της.


Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η Πίτσις Γκέλντοφ έφυγε από τη ζωή στα 25 της από ναρκωτικά, αφήνοντας πίσω της δυο παιδιά, εθισμένη στα χάπια διαίτης και στην ηρωίνη.


Μιλώντας για την δυσβάσταχτη απώλεια του παιδιού του, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε πως το μυαλό του τριβελίζουν διάφορες υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να είχε κάνει για να την βοηθήσει πριν πεθάνει:


«Κατηγορώ τον εαυτό μου. Ως πατέρας, νιώθω υπεύθυνος και έχω αποτύχει ξεκάθαρα!» δήλωσε ο μουσικός, ο οποίος απευθύνθηκε σε όλους τους γονείς που ίσως αντιμετωπίζουν ή έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν με κάτι παρόμοιο.

Μάλιστα δεν έκρυψε, ότι γνώριζε καλά τον εθισμό της κόρης του στα ναρκωτικά:

«Φυσικά και τον γνώριζα ��αι είχα κάνει πολλά γι΄αυτό. Αλλά δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς».


Τέλος δεν έκρυψε πως «μετά τον θάνατο της δεν φοβήθηκα να κλάψω. Το έκανα για δέκα λεπτά και μετά αποφάσισα να συνεχίσω» δήλωσε ο Μπομπ Γκέλντοφ στο BBC 5Live.

Να σημειώσουμε, πως ο μουσικός το 2000 είχε χάσει και την σύζυγό του, Πόλα Γιέϊτς (μητέρα της Πίτσις), από υπερβολική δόση ναρκωτικών, κάτι που η κόρη της δεν ξεπέρασε ποτέ. Τουναντίον, ακολούθησε τα βήματά της, τα οποία είχαν την ίδια τραγική κατάληξη.