«Φωτιά»: δες το σέξι μοντέλο – σύντροφο του Jake Gyllenhaal

Αποκαλύφθηκε το νέο ειδύλλιο της ξένης showbiz!

Είναι δυνατόν να έχει δίπλα του 22χρονο μοντέλο – σεξοβόμβα και να μην ξεπεράσει μονομιάς τις πρώην του ο Jake Gyllenhaal; Όχι βέβαια!

Ζευγάρι με την Emily DiDonato είναι εδώ και περίπου δύο μήνες ο 32χρονος ηθοποιός, όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του (που έχει μεγάλο στόμα απ' ότι φαίνεται)!



Jake και Emily γνωρίστηκαν σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης την περασμένη Άνοιξη, ωστόσο, τα τσανάκια τους τα ένωσαν μόλις πρόσφατα.

Η «ζουμερή» καλλονή έκανε το ντεμπούτο της το 2008 και από τότε έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες, όπως με τις εταιρείες «Guess», «Ralph Lauren», «Victoria’s Secret» και «Maybeline», ενώ το 2009 η γερμανική «Vogue» την ανακήρυξε καλύτερο ανερχόμενο μοντέλο! Παράλληλα, το 2010 έγινε το πρόσωπο γυναικείου αρώματος του «Armani», ενώ συνεργάστηκε και με την εταιρεία καλλυντικών «L’ Oreal».

Πριν λίγες μέρες, η 22χρονη φωτογραφήθηκε με το μαγιουδάκι της για λογαριασμό του «Sports Illustrated», δείχνοντάς μας το κορμί που χαίρεται ο Jake...

Ε, όλες οι σταρ της Α’ Εθνικής έχουν περάσει από το κρεβάτι του (βλέπε Reese Witherspoon, Kristen Dunst, Minka Kelly, Taylor Swift) – θα έκανε «εκπτώσεις»;

Kάνε κλικ στο βίντεο και δες την Emily με το μαγιουδάκι της!